Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tromssan maraton 21. kesäkuuta 2008


Recommended Posts

  • 1 month later...

Ilmeisesti harvempi seppolainen on täällä käynyt, kun ei ole tullut vastauksia. :surrender:

Taitaa olla sen verran hankalien kulkuyhteyksien takana verrattuna moneen muuhun ulkomaiseen maratoniin. Ittelläni oli ajatus yhdistää tämä Lapin visiittiin appiukon luo (käsivarresta ei ole enää pitkä matka Tromssaan).

Mitä mieltä olette profiilista: onko tälläinen 40m sillalle nousu kahteen kertaan tappava maratonin aikana, onko kokemuksia vastaavista reiteistä?

Link to comment
Share on other sites

Tromssassa on kyllä tullut käytyä useaankin otteeseen ja tuota siltaakin käppäiltyä, mutta ei maratonilla. Se on kyllä jyrkkä se silta, mutta en usko, että kenenkään maraton siitä jää kiinni. Siellähän juostaan myös talvella kaamospuolikas, mutta se ei tietääkseni mene siltaa pitkin. Mua kiinnostais nuo molemmat, mutta mikäpä nyt mua ei kiinnostais :)

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette profiilista: onko tälläinen 40m sillalle nousu kahteen kertaan tappava maratonin aikana, onko kokemuksia vastaavista reiteistä?

Tukholman Västerbron-sillalla korkeuseroa lienee noin 30 m, eli tuohon tulee vielä kolmannes lisää ja ilmeisesti vielä lyhyemmällä matkalla. Mutta tuon sillanhan voi aina kävellä, jos pahalta tuntuu. Ajallisesti tappiota hitaaseen mäkijuoksuun verrattuna ei tule kuin nimeksi.

Link to comment
Share on other sites

Juoksin Tromssassa maratonin vuonna 2004. Lähdettiin viiden hengen porukalla pikkuautolla perjantaina puolilta päivin Raahesta. Yövyttiin Kilpisjärvellä, ja sieltä sitten lauantaina Tromssaan. Yhden jäsenen tyäkiireiden johdosta jouduttiin ajamaan jo sunnuntaina pois. Onneksi ei ajettu tutkaan. Mielellään olis ollut perillä muutaman päivän. Rovaniemeltä muuten on ollut suora bussiyhteys Tromssaan. Meille sattui loistava juoksusää. Keskiyön aurinko paistoi ja lämmintä taisi olla n. 8 astetta. Reitistä; kymmenen ruskamaratonin ja yhden tukholman käyneenä, Tromssa on helpompi. Se silta ainoa kunnon nousu ja sekin ensimmäisellä puolikaalla, muuten lähes tasaista vuonon rantaa. Tunnelmaltaan loistava tapahtuma, yleisö kannusti etunimellä. Tunsin itseni julkkikseksi. Palautusjuomien kanssa kannattaa olla tarkkana. Tuoppi olutta terassilla maksoi silloin jo yli 10 euroa. Vaimolle piti käydä näyttämässä maisemat seuraavana kesänä. Hänkin tykkäsi. Pohjanmeri oli vain valitettavasti uintikiellossa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy