Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.1.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Hyvää Uutta Vuotta kaikille (heti kun heräätte).

Lumen auraajat eivät ainakaan Naantalissa olleet vielä selvinneet uuteen aamuun. 15 cm lunta kaikkialla.

Siitä huolimatta piti päästä lenkille. 10.0 km, aikaa 1:15:00 ja ka. pulssi 127. :hiiviskely

Ehkä vuoden olisi voinut aloittaa vauhdikkaamminkin??

Link to comment
Share on other sites

UUSI VUOSI alkoi hiihdon merkeissä. Yöllä oli pakastunut, mutta luistelubaana oli vielä kostean nihkeä. Eilin voidellut sukset luistivat hyvin ja onnistuin kiertämään valtaosan rakettien jätöksistä.

Treeni: Hiihto V-tyyli, 18 km/80 min/AVG 134.

Ensimmäiset 7 km oli poikani matkassa ja mietiskelin häneen menoaan seuratessa, että miten kauan pysyn perässä. Vielä ei ole ongelmaa, mutta kun hän saavuttaa 15 vuoden (nyt 12) iän saattaa meikäläisellä ns. "seuraamisongelma". Eli pysyn kyllä hänen perässään, mutta välimatka voi kasvaa älyttömän pitkäksi.

Hiihtäminen on välistä aivan älyttömän kivaa, suosittelen hiihtoa juoksua tukevana harjoituksena. Hiihto katkaisee talvella kivasti juoksun ja sitten keväällä on virtaa taas lenkkipoluille. Tervetuloa mukaan Pirken hiihtoon 5.3.2006. Kello 11.00 on 90 km vapaan tyylin startti.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!

_________________

Jopo

Link to comment
Share on other sites

vuosi alkoi "pitkällä" ei siis tuollaisella :juom vaan 16.8 kilsaa.

Tarkoitus oli vetää 8 mutta kun kulki ni päätin kiusata jalkoja oikein urakalla..sää mitä mainion lämpötila 0 ja pari senttiä lunta :kädet

viime vuonna kipeytyi polvi heti alkuvuodesta ja tuli tammikuulle 30 kilsaa,samoin kuin helmikuullekkin...josko tämä vuosi lähtisi paremmin käyntiin :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Luisteluhiihtoa 1:55.30. Meno oli verkkaista, pyrin välttämään säheltämistä ja keskityin tekniikkaan. Wassua kaikki tasaiset ja loivat ylämäet, sauvoitta alamäet. Viimeisellä lenkillä meinasin hyytyä, tuli ihan julmettu nälkä. Möyr! Aamulla nakkelin ääntä kohti tuhdin annoksen kaurapuuroa ja sen jälkeen läksin ladulle, vaan ei näköjään riittänyt.

Huomenna kevyt juoksulenkki.

Link to comment
Share on other sites

Aloitin vuoden kiertämällä Tuusulanjärven - ovelta ovelle 25 km. Aikaa kului 2:21 ja osia. Rasvaa on tarkoitus polttaa muutama kilo, jotta saisi kevääksi kevyemmän juoksuolon. Siksi tänään lenkin aikana join vain desin vettä. Kyllä olikin energiat ihan loppu kotiovelle tullessani.

Link to comment
Share on other sites

22 km pitkä avg 144 (74% HRmax). Meno olisi ollut mukavaa, jos väylät olisivat olleet hoidettuja. Km-vauhdiksi jäi nyt vain 6:30. Meillä päin on aura käynyt viimeksi joskus ennen joulua vaikka sen jälkeen on ollut parikin lumimyräkkää. Itäisen Tampereen pyöräteillä juokseminen oli kuin olisi pellolla juossut. Ja myhkyröiden päällä vielä muutama sentti uutta lunta. Vähemmän motivoitunut (tai järkevämpi) olisi kääntynyt parin kilometrin jälkeen takaisin ja mennyt hiihtämään. Mutta kun piti mielessä, että sitä mukavammalta se sitten keväällä taas tuntuu, kun on maa paljaana ja aurinko paistaa, niin siitä sai motivaatiota pöperössä lipsumiseen...

Link to comment
Share on other sites

Ensinnäkin syvä kumarrus monelle palstalaiselle ja sitten syy siihen miksi.

Uuden mittarin kokeilua. Kokeilin seku vain, millaisilla vaihdeilla millaisia sykkeitä. Eihän sitä noiden kilometripylväiden mukaan ole koskaan oikein osannut tarkaan arvioida. Juoksentelin parin minuutin palautuksilla eri vauhdeilla 3minuutin pätkiä.

Nopein min/km oli 4.22. Syke nousi 169. Ja yhtään metriä ei olisi enää mennyt sillä vauhdilla.

Siis ja toiset menee sillä vauhdilla kilometritolkulla.

Itse asiassa aloin miettimään, että on kyllä ihana, että ette ole kukaan nauranut ainakaan julkisesti kun meikäläiset iloitsee vaatimattomista saavutuksistaan. Tuo kokemus pisti hiukkasen nöyräksi noiden teidän aikojen suhteen.

Mutta muuten meikäläiseksi hyvä viikko. Juoksua, sauvakävelyä ja hiihtoa tullut harrastettua n. 48 kilometriä.

Sehän olisi melkein jo viikossa juostu kotirataultra :hehe

Link to comment
Share on other sites

3,5 km, 137, 0:24:11, 6:51 min/km, 74 max%

Suunnittelin 6 km lenkkiä, mutta oli sykkeet niin korkeella, että jätin lyhemmäksi. Onkohan tämä kunto tosiaan pudonnut näin paljon. Taitaa siellä vielä jotain virustakin luurata.

Pari referenssiä ajalta ennen tautia:

- 23.10.2005 16,3 km, 135, 1:31:09, 5:37 min/km, 73 max%

- 21.11.2005 6,1 km, 136, 0:30:53, 5:04 min/km, 74 max% (tässä voi sykkeet olla rajun laihdutuksen vuoksi jotenkin alakantissa)

No eiköhän se sieltä, vaikka ei nyt niin mukavalta tunnukaan juosta 7min/km vauhdilla vk lenkkejä.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen juoksulenkki vajaaseen kahteen kuukauteen, kun rasitusmurtuma todettiin jalassa. Nyt oli mahtava juosta kun ei ollut mitään kipuja. Mahtavaa kun on paikat kunnossa. :kädet

Juostua tuli 9 km aikaan 50min, ei siis mikään ihmeellinen lenkki, mutta vuosi on nyt avattu..

Link to comment
Share on other sites

Hyvää uutta vuotta vielä kerran kaikille!

Eilen olin varannut yöksi vain kolme tölkkiä vahvaa olutta, tänään kun oli pitkä ohjelmassa. Naapurin ukkoon sitten törmäsin tuossa pihalla raketteja ammuttaessa, ja ei kun sinne kylään. Hänellä oli korkkaamato kossupullo (voi jese sentään) ja melkein täysi kori olutta vielä lisänä. Joo-o naurun remakkaa ja sellaista...

Päivällä heräsin klo 13.00 ja tajunnassa saman tien tosiasia, että kaveri on autolla pihassa samalla kellon lyömällä, tarkoituksena juosta pitkä lenkki, ja juostiinkin. Sykemittari käynnistyi ajassa 13.21 vatsassa 5 dl sekamehua.

Jolu mainitsi eilen sanan "rangaistuslenkki", joten kirjattiin se nyt tuohon vielä kerran.

Lukemat: 27.1 km 5.55/133. Keskisyke sen kymmenen lyöntiä koholla totutusta. Palautumisjuoma kiersi aika uhkaavasti mahassa lenkin jälkeen mutta sain kun sainkin pidettyä sisällä. Muuten hyvä että tuli joku potkaisemaan liikkeelle, ei olisi muuten päässyt ainakaan ihmisten aikaan ulos.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy