Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 10.9.2007


Juzmasta
 Share

Recommended Posts

Kahden viikon maratonille valmistautumisen ja siltä palautumisen jälkeen oli aika palata vanhaan eli aamulenkki töihin 12,3 km noin 1.00 aikaan. Pohkeet tuntuivat lenkin jälkeen hieman jäykiltä, mutta muuten tuntui erittäin hyvältä palata tutulle lenkille pakkolevon jälkeen, jota maralta palautuminen vaatii.

Iltapäivällä toiset 12,3 km kotia päin vähän kevyemmällä taakalla, kun osa varusteista jää töihin.

Link to comment
Share on other sites

2,0 km kävelyä + PK 0:51 - 8,1 km (6:19/km) - avg 137, max 149

Jalat edelleen melkoisen tukossa perjantaista - varsinkin vasen reisi. Sykkeet puolestaan tuntuvat lähestyvän vähitellen MasU:a edeltävää aikaa. Mutta olipahan mukavan kirpeä syysilta ja metsät sekä ranta tuoksuivat aivan ihanalta...

Link to comment
Share on other sites

117mins, 20kms, av hr 141, max hr 153, pace avg 05:51min/km, 1533 kcals

+15 C ja aurinkoista. Juoksin edelleen lyhkäsissä trikoissa ja t-paidassa, joskin loppukilometreillä alkoi jo vähän viluttaa.. Tarkoitus oli juosta palauttelevaa pkta, mutta sykkeet tuppasivat nousemaan aika korkealle. Matka oli tällä kertaa Seurasaaren rantatien kautta Munkinpuistoon, josta Tarvaspään ohi Ville Valgrenin tienpäähän. Sieltä sitten "Vietnamiin" eli se Laajalahden venesatamalta lähtevä luontoreitti Villa Elfvikiä kohti koukaten kuitenkin Otaniemeen päin. Tosi mainio juoksureitti, vähän maastoharjoittelua ja erilaista irrottelua pitkospuiden ja ties minkä laiturirakennelmien maisemissa. Hienot maisemat! Alkumatkasta poliisi pysäytti minut kun yritin Kesärannan ohi juosta: siellä oli kylässä joku brassipressa joka aiheutti vähän ruuhkia iltapäivän Meilahdessa. Ihan mainio lenkki ja hillitön nälkä tämän lähes parituntisen pk:n jälkeen. En kerro mitä ahdoin kitaani sitten illemmalla....:kapa:

Tajusin just, että jos saan pidettyä tästä kalmanin reseptistä kiinni, tulen juoksemaan syyskuussa yli 300 kilsaa. Sitä ei olekaan tapahtunut aikoihin yhden kuukauden sisällä! :039:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy