Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kaukopartiomarssi 2007


raatonamaantiellä
 Share

Recommended Posts

Onko huomenna ketään palstalaisia lähdössä Uttiin kurittamaan itseään? Tapahtuman linkki on http://www.seepra.info/foorumi/viewtopic.php?t=120

Jos oikein kova jermu on kyseessä niin näin lyhkäisellä varoitusajallakin ehtii mukaan, koska järjestäjä (Laukkasen Jorma) lupaa kaikkien lähtöpaikalle ilmaantuvien pääsevän marssille.

Talvella tuli hiihdeltyä samoissa merkeissä isoilla suksilla Hämeenlinnasta Uttiin ja nyt jatketaan kaukopartiomiesten perinnettä jalan marssimalla 75 kilometriä erilaisten tehtävien kera. Meinasin lähteä lenkkarivarustuksessa, joten ehkä muutama juoksuaskelkin tulee otettua repun painosta välittämättä. Onneksi koko matkaa ei tarvitse kävellä ( ..osan kun joutuu uimaankin :undecided: )

RM

Link to comment
Share on other sites

..kommentteja varmaan sunnuntaina tulossa. Nyt illan hämyssä hieman varusteiden "hieromista", kunhan saan ipanat ensin nukkumaan.

Harmittavan märiltä näyttää noi kelit täällä kaakonkulmalla - toivottavasti ei sada koko vuorokautta. Toisaalta sitä on turha murehtia, kun asialle ei voi kuitenkaan mitään. :kumarrus:

RM

Link to comment
Share on other sites

Marssi on takana ja siltä se tuntuu...:party0021:..päivä on mennyt pääasiassa sohvalla makoillen, syöden ja ruotsiottelua katsellen. Hyvä äijät!!

Palataanpa perjantai iltaan:

Kokoonnuimme Uttiin ja sieltä bussikyydillä Repovedelle Lapisalmen parkkipaikalle, josta rynnistimme salmelle ja ensimmäiseen vesistön ylitykseen. Menimme kärkijoukoissa, jotta saimme puettua kuivat liivit ylle. Ei ollut rippukoululaisten katseltavaa, kun 80-päinen joukko kroolasi yli.

Puettuamme jatkoimme omaa reittivalintaamme (mäet kiertäen) kohti Olhavanvuorta ja seuraava rastia. Ylitimme Kuutinlahden uiden, välttyäksemme kierrolta (~2-3km). Tässä vaiheessa tuli jo pimeää ja otsalamput oli tarpeen. Tässävaiheessa pummasimme hiukan ja suunnistus alkoi yllättäen kiinnostaa koko 3 miehen partiotamme (kartat esiin!).

Jatkoimme Lojukosken kautta kohti Hevosojaa, jossa oli pakollinen marssilepo. Kivisilmässä täydensimme nesteet ja höystimme kirkkaan järviveden joditipoilla. Marssilepoalue saavutettiin muistaakseni yhden maissa. Lepoalueella oli hyvä meininki lähtien kaukopartioasusteisiin sonnustautuneista rastimiehistä Suomi konepistooleineen. Vetäsimme pastat huiviin ja päätimme nukkua vielä kolem tuntia. Pakollinen lepoaika saapumisesta oli 3 tuntia ja meillä meni noin 4 ja puoli. Aamulla herätessämme huomasimme lähes koko joukon olevan jo taipaleella. Ei, kun perään.

Jatkoimme kahden rastin kautta kohti Utin leirikangasta. Käytimme suoria,mutta hiukan riskialttiita reitinvalintoja. Ne onnistui kohtuu hyvin, mutta harmiksemme yksi partiomme jäsen sai vaivakseen pahat rakot keskelle päkiöitä ja toisella alkoi vanhat jalkavaivat palailla. Lähellä Uttia kävi jo selväksi, että hiertymistä kärsivä ei pystyisi jatkamaan loppuun. :-((

Oli henkisesti rankkaa lähteä jatkamaan Utista oman auton vierestä viimeiselle taipaleelle Paaskoskelle ja takaisin (n. 15 km). Jatkoimme parina yli valvontalinjan Paaskoskelle, jossa päätimme jakaantua tiedustelutehtävään ja suorittaa se eri suunnista. Pariltani homma onnistui nopeammin ja hän lähti jo palaamaan. Lähtiessäni palaamaan sekosin vähän reitistä suoraansanoen järjestäjien tarjoamasta dobingista johtuen (hyvää se oli kuitenkin:-)). Saavutin kuitenkin parini juoksemalla, koska hänen liikkeensä oli jo melko hitaita. Toisiamme tsempaten jatkoimme valvontalinjan yli maaliin, jonka saavutimme noin klo seitsemän loppumatkan juosten.

Mahtava reissu, josta muisteltavaa riittää pitkään. Vaikka kyseessä ei ollut varsinainen ultrajuoksu niin uskoakseni onnistumisen avaimet oli samankaltaiset--> energioiden riittävyys ja jalkojen kestävyys. Harmittamaan jäi kaverin keskeytys, muutoin tosiaan :voitto:

Voin suositella ultraajille, jos omaa ripauksen erähenkisyyttä. RM

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Hei!

Järjestetäänkö Utissa Kaukopartiomarssi 2008? Seepran sivuilla vain mainitaan päivämäärä 5.-7.9.2008, muttei ilmoittautumisohjeita tai muitakaan ole esillä.

Älä hättäile...kyllä se Laukkasen Jorma ne ohjeet laittelee ..sitten kun se kerkiää. En ole ainakaan kuullut, etteikö tapahtumaa järjestettäisi tänäkin vuonna. Laita ko. foorumille postia, niin se voi jopa nopeuttaa toimintaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy