Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuukan hölkkä, Uurainen 8.9.


Recommended Posts

Kuukan Hölkkä

Päivä: 8 Syyskuu 2007

Lisätiedot: Kuukan Hölkkä Uuraisten keskusurheilukentällä klo 13.

Matkat: 7.5 km M/N, M/N hölkkä, 3.5 km: patikka, 1.5 km: T/P14, T/P12, T/P10, T/P8.

Maksut: Aikuiset 10€ (juoksijakortilla 8€). Nuoret/patikka 2€.

Ilmoittautumiset ja maksut urheilukentällä alk. klo 11.30.

Järj. Uuraisten Urheilijat

Onko muita Sepon tallin juoksijoita lähdössä lauantaina Uuraisille juoksemaan? 7,5 km reitillä asfalttia ja hiekkatietä ja lopussa iso ylämäki. Ainakin aiempina vuosina muistomitali kaikille ja paljon arvontapalkintoja. Mukava tapahtuma.

Link to comment
Share on other sites

Tulkaahan muutkin lähiseudun seppolaiset kisailemaan ja/tai viimeistelemään maratonvauhtia Uuraisille.

Mut voi laskea ulos mahdollisista kimppakyydityksistä koska meen vanhempien mökille kisapaikkakunnalle jo to iltana tai pe aamuna totuttelemaan aikaeroon ja ilmastoon.

Link to comment
Share on other sites

Harmittavan vähän oli juoksijoita vaikka sää oli aivan täydellinen juoksuun. About +13 C, aurinkoista ja tyyntä. Reittiä oli taas harmittavasti muutettu edellisestä vuodesta ekojen satojen metrien osalta mutta kuulemma reitin pituus (6,7 km) ihan sama kuin viime vuonna. Mun aika oli noin 25.48 eli viime vuodesta huononi noin 30 sek mikä oli odotettua. Sijoitus kuntosarjassa putos pari pykälää eli olin kolmas. Sykkeet 184/191 eli pari-kolme lyöntiä viime vuotista alemmat. Reitti on kyllä hyvä; alku tosi helppoa loivaa alamäkeä ja siitä pikkuhiljaa vaativuus koko ajan lisääntyy ja lopussa pitkä kirkon nousu joka tällä kertaa otti tosi koville. Loppukirille kuitenkin hyvä paikka urheilukentällä jos voimia olis jäljellä. Kovat treenit jääneet toistaiseksi vähiin mikä on näkynyt tän alkusyksyn hölkissä. Toivottavasti maratonvauhdilla ei lopussa hyydy yhtä pahasti. Viime vuodesta poiketen nyt myös kuntosarjassa jettiin sijoituspalkintoja mikä on hiukka outo käytäntö. Järjestelyt pelas jälleen hyvin eikä palkintojen jakoakaan tarvinnut odottaa ikuisuuksia kuten eräissä muissa kisoissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy