Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Across the Years 72h 29.12.2005 - 1.1.2006


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Meinasi mennä täysin ohi tämä tapahtuma, mutta onneksi saimme kotona taas laajakaistan toimimaan. Across The Years -kilpailun (72h / 48h / 24h) webbisivu on tuolla http://www.acrosstheyears.com/aty.html ja tulosseuranta löytyy sivulta: http://www.acrosstheyears.com/cgi-bin/results.cgi

72 tunnin kilpailun startti tapahtui 29.12. klo 09:00, joten jos tulosseurantasivun kellonajat pitävät paikkansa Yiannis Kouros on juossut 32 tunnin aikana 290 km.

Vertailun vuoksi, Colacissa Kouros avasi kuuden vuorokauden juoksun tempaisemalla 30 tunnissa 300,8 km ja 34 tunnissa 323,6 km.

Link to comment
Share on other sites

48 tunnin jälkeen Kouros on juossut 404,0 km (Colacissa samassa ajassa 432,4 km).

Taitaa Kouroksella vähän painaa Colacin urakka vielä jaloissa, ja ihmehän tuo olisi jos ei painaisi! Mutta armottoman kovaan tulokseen on Kouros menossa vaikka vauhti vähän hiipuisikin. Tuo 48 tunnin tulos on maileissa mitattuna 251 mailia, joten eiköhän sieltä joku 350 mailin luokkaa oleva tulos olisi odotettavissa. Tätä voivat jenkit sitten verrata aiemmin tänä vuonna juostuihin Pam Reedin 300 mailin tulokseen ja Dean Karnazesin 350 mailiin, joihin molempiin meni aikaa noin 80 tuntia.

Across The Years -juoksussa tarjotaan matkaevääksi myös sushia Kikkoman-kastikkeella, siinäpä voisi olla mukavaa vaihtelua öklö-makealle geelille ja urheilujuomalle! Vaan ei tainnut olla Spiroksen Lohjan menussa sushia mainittuna... :hehe Kevyttä filosofointia aiheesta sushi ja ultra-juoksu löytyy täältä: http://www.kondis.no/Ultra/index.php?aid=48742&k=ultra%2Fultra&mid=

...Du Store Allviter Thomas Hylland Eriksen er helt sikker på at de fleste som spiser sushi egentlig ikke liker det. Det kan hende han har rett, men da har han aldri møtt en ultraløper. Ultraløpere spiser nemlig sushi! Ultraløpere spiser egentlig hva som helst, men det er en annen skål.

Link to comment
Share on other sites

Ei pidä tulosseurantasivun kellonajat paikkaansa, kuten hieman arvelinkin. Kilpailu näyttää jatkuvan yhä. Kello 10.00 Kouroksella on kasassa 515,0 km (320 mailia), mutta mistään ei selviä paljonko aikaa on oikeasti jäljellä.

Phoenixin aika on näköjään yhdeksän tuntia meitä jäljessä eli kilpailua on vielä jäljellä noin 40 minuuttia. Mitähän aikoja nuo seurantasivun ajat oikein ovat... :hmm

Link to comment
Share on other sites

Kisa lienee loppunut ja Kouroksen voittotulos on ilmeisesti 520,5 km (323,424 mailia).

Kouroskin lienee vain ihminen, sillä Colacissa samassa ajassa matkaa taittui 70 km enemmän, huonompikuntoisella radalla. Across the Yearsin Nardini Manorin aluella kiertävä 500 metrin kierros on vartavasten räätälöity pitkiä ultrajuoksuja varten. Radan pohjamateriaalista johtuen reitti luokitellaan katuradaksi.

Link to comment
Share on other sites

melkein 100 km tuli kuitenkin ero muihin. On se vaan ihme kun toistuu tämä homma kisa kisalta, vaikka ohjelma on noinkin tiivis. Kertakaikkiaan kastävä ihminen. Tämä pienikin hiipuminen pitää yllä toivoa, että Kourosin rakenne ei sittenkään olisi täysin mekaaninen.

Kun katsoo noita 24 h tuloksia, huomaa että 200 km on kovaa valuuttaa. tuollakin oli melkein kuusi kymmentä yrittäjää, ja vain muutama ylitti rajan. Ei ole minun tavoite 180 km keväällä Bornholmissa vielä kirkossa kuulutettu. On lähdettävä liikkeelle siitä että se olisi täsin nappisuritus, ja vähempäänkin pitää olla tyytyväinen. Ei sitä niin vaan vuodessa 20:a kilometriä tulokseen lisää laiteta. Ne on kuitenkin aina kovempia ne lisäkilometrit, mitä pidemmälle pääsee.

Link to comment
Share on other sites

180km:ä on kova tavoite, mutta ellei sitä lähde tavoittelemaan, ei sitä myöskään voi saavuttaa...

Eli rohkeasti vain kokeilemaan ja toivottavasti onnistuu... :peukku

Joo, kyllä se on pakko lähteä liikkeelle sillä tavalla, että 180+ on puolivälissä haarukassa vielä. 100 km on oltava 12 tunnin kohdalla kasassa, tai mielellään muutama kilometri päällekkin.

Tässä on kuitenkin keväällä pysyttävä kunnossa, niin että saa riittävästi kilometrejä alle jne.

Jos tulee ongelmia harjoitellessa, sittenhän nuo lukemat pitää unohtaa tällä kertaa, mutta muuten kyllä pitää lähteä yrittämään parasta mahdollista.

Tavallaan ei ole ehkä ihan viisasta laittaa mitään tulostavoittteita noin pitkään kisaan, siinä kun on tekemistä että saa yleensä pysyttyä pystyssä koko ajan, mutta kun kerran tuli kirjoitettua ylös jo moinen lukema, niin siinähän se sitten on. Itse kisa voi tietysti olla täys floppikin monestakin eri syystä, ja pitkä matka on siihenkin, että ylipäätään pääsee paikan päälle sinne Bornholmiin. Taitaa olla kovin tavoite meikäläiselle näistä tämä jälkimmäinen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy