Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 3.9.


cone
 Share

Recommended Posts

Kuntosalia 2 tuntia. Piti menemän bodypumppiin mutta 40 hengen tunti oli täynnä, kylläpäs onkin suosittua. Treenasin itsekseni ja tein mm juoksumatolla kolme yhden minuutin spurttia, vauhtia 18km/h eli 3.20 min/km, minuutin spurtti ja odottelua että syke laskee 120:een. Tunti haahuilua kuntosalilla ja sen jälkeen bodycombattiin, olikin tällä kertaa tuntia pitämässä ulkomaan immeinen ja ohjeet tuli Lontoon murteella.

Link to comment
Share on other sites

61mins, 10,8 kms, av hr 147, pace avg 05:25, 873 kcals

Jii-haa, kävin ulkomailla harjoittelemassa! Koreasti kumijalalla Tiksin testiradalle. Tyylilleni uskollisesti pörähdin taksilla Tikkurilaan. Nyt olin myös tarkistanut ajo-ohjeet Google Earthista ja ottanut myös kartan mukaan, ettei taksin kanssa sitten eksyttäisi vaikka navigaattori laulaisi hoosiannaa.

Eli Vantaan maratonin uutta reittiä olin juoksemassa Marskin johdolla. Mukana oli tusinan verran porukkaa joista tunnistin ainakin Tina Marian seurueen, Larryn ja Laura Isabellan, joka mystisesti katosi viiden kilometrin jälkeen kuin Osmondsit seitkytluvun puolivälin poplistoilta.

Reitti tuntuu helpohkolta, alun mäet eivät ole päätähuimaavia - ehkä sitten 4x kerralla...Juoksu kulki leppoisasti isomman porukan kanssa eikä kymmenen kilsaa ole aikoihin mennyt näin huomaamattomasti kuin tänään. Polar nakitti aika rankkoja lukuja - esim. keskisyke 147! - vaikka juoksu todellakin tuntui rennolta ja pidimme lyhyitä paussejakin välillä. Sääkin suosi, aamun sateista ei ollut tietoakaan, +16 ja aurinkoista - eli juoksu- (ei tuuli-, LI!) pukuni oli kyllä aivan liikaa...:hali_hehe:

Link to comment
Share on other sites

Eilisen pitkän lenkin jälkeen olin vähän kahden vaiheella, että tulenko ollenkaan Vantaan reitin harjoituslenkille vai vedänkö reitin läpi Pantsen hienolla pyörällä (oma pyöräni on siis hajalla kolarin jälkeen). Kuitenkin kun tuntui hölmöltä osallistua JUOKSUlenkille pyörällä, aloin jo miettimään lepopäivän viettämistä.

Sitten kuitenkin aurinko teki yllätysesiintymisen ja tuli sellainen tunne, että jonkinlaiselle lenkille on tänäänkin päästävä. Puolisen tuntia ennen H-hetkeä sain kuningasidean: Juoksen vain puolikkaan reitin, eli käännyn Valkoisenlähteentien Teboilin kohdalta takaisin, jolloin saisin itselleni sopivan 5 kilsan lenkin.

Paikalle pyörähdin tietysti viime hetkellä ja olipas runsaasti Seppolaisia paikalla! Tunnistin Tina-Marian ja hänen miehensä sekä Joggerin. Marski ehdotti vauhdiksi 6-7 minsan kilometrivauhtia, noh, todellisuudessa taisi ehkä olla pikkuisen nopeampaa?

Aika pian porukka alkoikin vetää aikamoista vauhtia ja aloin pikku hiljaa jäämään jälkeen. Tulin siihen lopputulokseen, että porukka tarvitsi hajurakoa; Rexona oli pettänyt ajat sitten, ja tuo HCR-tekninen paitakin haisi ihan järkyttävälle, huolimatta siitä, että olin riisunut kevyen takkini jo ensimmäisellä 10 metrillä pois. Pitää varmaan seuraavan kerran käydä suihkussa ennen yhteislenkkiä? :hali_hehe:

Koska reitti oli ennestään tuttu, kerroin vielä Marskille, että jään Teboilin kohdalla pois, joten se oli kyllä ihan etukäteen suunniteltu juttu, vaikka ehkä joku kuvittelikin, että väsähdin matkalla? :crutch:

Matkaksi arvioisin ehkä hieman päälle 5km, aika 32:45, keskisyke ja max.syke tämän vuoden korkeimmat :engel017:, kalorit 326 kcal.

Uteliaisuuttani tiedustelen, että oliko kokonaisreitti 10,8km, niin kuin Joggerilla lukee?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy