Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Casey Stoner


Massey Ferguson
 Share

Recommended Posts

Eihän siitä Nicky Haydenin mestaruudesta niin montaa vuotta ole. Stoner on nopea kuski ja näköjään saanut oppinsa kantapään kautta. Kallion tallikaverina KTM:llä ja myös seuraavana vuonna Stoner oli tunnettu nopeana, mutta myös riskialttiina kaverinia eli kaatumisia tuli turhan usein.

Rossilla on tainnut olla tänä todella paljon teknisiä ongelmia. Toisaalta itse hän on halunnut vaihtaa voittajatiimistä ja tallista toiseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onkohan Stoner uusi Agostini? Paljon voittoja jo takana , mutta ikääkin on jo huikeat 21 vuotta!

Hieno suoritus Caseylta, mutta ei kai hänestä uutta Agostinia tule. Sitä paitsi Agon ylivoima perustui uran alkuvuosina MV Agustan ylivoimaisuuteen, sillä pyörällä olisi hitaampikin kuski kerännyt mestaruuksia, saati sitten jos olisi Jarno Saarinen tai Teuvo Länsivuori päästetty niillä ajamaan.

Toisaalta Agostini oli radan ulkopuolellakin varsin legendaarinen tapaus, hauska sattumus tapahtui eräänä vuonna Imatran ajoissa, joihin Ago oli tuonut italialaisen tyttöystävänsäkin mukaan. Kisojen jälkeisissä bileissä mestarin matkaan tarttui suomalainen ihailija, jonka Agostini kuskasi Valtionhotellissa hotellihuoneeseensa. Jostain syystä siellä nukkumassa ollut italialainen tyttöystävä otti nokkiinsa, siinä ei "en mä muistanutkaan että sä olit täällä Suomessa mukana" -selittelyt auttaneet... Sillä kertaa Agostinille taisi käydä kuten Kälviällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy