Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Veteraanien SM-maantiejuoksut


Recommended Posts

Tällainenkin juoksutapahtuma oli eilen Lapinlahdella ja matkoina olivat 10 km ja 1/2 maraton. Varmaan osallistujia verottivat Kuopion maratontapahtuma sekä 4.9. alkavat veteraanien MM-kilpailut Italiassa johon Suomesta on lähdössä 122 osallistujaa. No olihan meitä kuitenkin paikalla yli 200 osallistujaa. Sää oli varmaan samanmoinen kuin Kuopiossakin, välillä aurinko paistoi ja välillä tuli vähän vettä ja rakeitakin, niin ja tuultakin oli omiksi tarpeiksi. Ensin juostiin yhteen suuntaan ja sitten palattiin takaisin samaa reittiä, ja tuuli sattui sopivasti menomatkalle ja palatessa sitten sai lasketella myötäiseen. No mäkiähän oli juoksi sitten kumpaan suuntaan tahansa, mutta ei ne pahoja olleet. Minäkin uskaltauduin sen HCM katastrofin jälkeen juoksemaan puolosen ja kun toinen ilmoittautunut ei ilmestynyt paikalle niin ykköspalkintohan sieltä tuli. No sikäli olen kyllä tyytyväinen juoksuuni, että aika (1:44:47)on vain pari minuuttia ennätystäni huonompi vaikka keli ja maasto olivat nyt rankemmat.

Tuntui tosi mukavalta hölkätä kun ei missään vaiheessa tuntunut pahalta. Vasta jossain 19 km:n paikkeilla alkoi jalat vähän puutua mutta vauhti kuitenkin säilyi suunnilleen samana loppuun asti.

Juoksun jälkeen tuntui hiukan kipua selässä siinä kohti mihin alkukesästä tippui raksalla se kattotuoli mutta se oli onneksi ohimenevää.

Jotta eiköhän tässä vielä kokonaisellekin uskalla lähteä.

Ps. Niin ja tulihan la Vaasan SM-maralta perheeseen pistesija kun tyttö (tosin jo poislentänyt pesästä) juoksi flunssaisena viidenneksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy