Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vuelta a Espana 2007


PH
 Share

Recommended Posts

Huomasinpa yllättäen eilen Eurosportilta Espanjan ympäriajon mainoksen. Huomennahan se jo alkaa. Paljon on negatiivista juttua ollut Tourin jälkeenkin. Ainakin mulla suurin mielenkiinto lajin seuraamisesta mennyt. Tänä vuonna myös reitti ja etapit vaikuttaa ainakin etukäteen aika tylsiltä. Mutta kunhan selostaja Selin pääsee taas vauhtiin niin pakkohan se on ainakin mielenkiintoisimmat etapit seurata. Suomalaisista kisassa mukana Jussi Veikkanen. Selvää ykkössuosikkia voittajaksi ei taida olla. Mutta vois veikata, että kisan voittaa espanjalainen kuski kohtuullisen vahvasta tiimistä. Sellainen olis esim CSC:n Carlos Sastre. Toivottavasti tulee tiukka ja jännä kisa eikä käryjä.

Link to comment
Share on other sites

Jep jep.

Tourista loppui mielenkiinto ennen loppu"huipennusta", mutta Vueltaa olis tarkoitus seurata.

CSC:n Sastren minäkin näkisin vahvaksi ja vuoristoetapeilla odotan Saunierin Piepolilta vahvoja esityksiä kuten keväällä Girossa. Tasamaapätkillä Quickstepin Boonenin kirejä odotellessa.

Toivottavasti tulee tasainen kisa, ainakin päätellen siitä ettei ole selvää ennakkosuosikkia.

Eikä YHTÄ AINUTTA käryä, kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Jep jep, Carlos Sastre lienee Vueltan ykkössuosikki. Myös Cadel Evans saattaa olla vahva, tosin eräät nettihuhut vihjaavat, että Evans ei ajaisi maaliin saakka, vaan olisi vain viimeistelemässä kuntoaan MM-tempoon. Damiano Cunegolta on odotettu uutta tulemista jo vuosikaudet, mutta jotenkin en jaksa uskoa miehen mahdollisuuksiin tällä(kään) kerralla.

Reitti on helpoin Vueltassa vuosikausiin, mutta silti vuoren huipulle päättyviä osuuksia on enemmän kuin Tour de Francessa on nähty pitkiin aikoihin. Tosi koitokset alkavat jo neljännen osuuden päättävässä yli 12km nousussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juu sijat 2-4 järjestys muuttuu vielä varmasti, toivon että Sastre pitää kakkossijan ja Samu nousisi kolmanneksi. Menchov ottaa ansaitun voiton, se on selvää ollut jo pitkään. Vahva suoritus kaikinpuolin.

Huominen ratkaisee, Evans on kyllä tuosta kolmikosta paras aika-ajaja ja luulen että ottaa kolmannen sijan.

Evans saattaa hätyytellä nappiin menevällä aika-ajolla myös Sastrea, eihän kurottavaa ole kuin noin kolme sekuntia per kilometri.

Tämän päivän etappi oli Vueltan parasta antia tänä vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy