Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 27.8


hatapa
 Share

Recommended Posts

Osuipa kerrankin lepopäivä oikeaan hetkeen. Jos olisi ollut juoksupäivä, olisin joutunut aikamoiseen raekuuroon. Puoli tuntia sitten tuli Kaarinassa 5 minuuttia sormenpään kokoisia rakeita niin, että maa tuli hetkessä valkoiseksi. Syöksytorvien alapäät ovat vieläkin tukossa niiden alle syntyneiden raevuorien takia.

Link to comment
Share on other sites

PK 0:55 - 9,4 km (5:51/km) - avg 148, max 162

Taas sellainen reipas lenkki kynnyssykkeillä. Polvi ja reidet ok, meno tuntuu suht rennolta, alamäissä syke voisi ehkä palautua reilumminkin. Mainio fiilis päällä. Huomenna vielä hieman reippaampi treeni, sitten voi työ- ja siviilikiireiden takia tulla breikkiä lauantaille asti, joten ehtii lepäilläkin...

Link to comment
Share on other sites

Vesijuoksua opettelemassa. Taisin aika nopeesti löytää tän lajin idean, eikä minusta ollut niiin tylsää kuin moni väittää. Kiitos Pepille ja Mönkijälle opetuksesta ja seurasta. Tämä laji taitaa olla jatkossakin ohjelmistossa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Vesijuoksua 30 min.

Link to comment
Share on other sites

Palauttelua pururadalla:

6,9 km 6:67/km AVG 109 MAX 121

Heh, hauska kilsavauhti hyddellä :)

No, mutta sitten omaan jutskaan. Piti keksiä hyvä väli illalla, että pääsi heittämään lenkuran. Noh, vähän viskas vettä, mutta se lähinnä vaan piristi. Ensimmäisen kerran juoksin ilman mitään polvitukea, ja kyllähän pientä kihelmöintä oli havaittavissa polvilumpion alla. Myös vasen polvi hitusen muistutti olemassaolostaan. Viime hieronnasta on varmaan lähes 2 kk aikaa, joten aika juntturassakin paikat on. Venyttely ei kuitenkaan ole sama juttu kuin hieronta.

11.755 km / 6:21 min/km / avg. 146 / (pari kertaa venyttelin etureisiä matkalla).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy