Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Aktia-cup 2007-2008


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Hep, olen tulossa ekaan Aktiaan, kiva nähdä miten juoksu sujuu tässä vaiheessa vuotta. Tahmeeta ja hapokasta se tulee varmasti olemaan, mitään ajallista tavoitetta ei ole. Toki tarkoitus on mennä alusta asti täysillä ja kaikkensa antaen, niin kuin aina lappu rinnassa. Muutama kovakin juoksija on kuulemma tulossa paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Jahas, vai tuommoinen tapahtuma olis tulossa. Vantaan maratonista jäi ihan mukavat tuntemukset, hyvin järjestetty tapahtuma kaikin puolin. Joten jos ei mitään kamalia esteitä tule ja kun nyt vielä oleilen siellä etelässä niin voishan tuota käydä kympin hölkkimässä. Tulisipahan edes vähän noita juoksukilometrejä tällekin vuodelle. Toivottavasti saan kyydin sinne järjestymään. Bussien aikatauluista en tiedä ja varmaan tällainen maalaismummu siellä eksyisi jos yksin joutuis paikkaa etsimään.

Link to comment
Share on other sites

Multa jää tämä eka sitten väliin. Ei oo autoa käytössä tuona viikonloppuna niin ei pääse paikalle. Julkisilla en todellakaan lähde seikkailemaan. Illalla pitäs olla vielä Lahdessa kattomassa jääkiekkoa, että eipä taida mahtua juoksut aikatauluun. Tosin jos lähtö on myöhään ja etes jotenkin järkevästi pääsis paikalle niin ehkä sitten.

Eipä tämä kuitenkaan suuri menetys ole tällä juoksukunnolla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy