Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 25.8


 Share

Recommended Posts

73mins, 12,0kms, av hr 140, max hr 193 (!), pace avg 05:53, 949 kcals

+20, pilvistä ja niin viileetä, että oli pakko pukea ylle jo pitkät trikoot ja pitkähihainen t-paita. Nytkö se syksy jo tulee? Jalassa ensi kertaa uudet Killerit eli NB 1222:t. Tossut tuntuivat aluksi aika kovilta, mutta kun aikansa köpötteli niin jo alkoi taas tuo Karhua leveämpi lesti ihan kummasti miellyttää. Näillä juoksen Vantaan maratonin. Muuten juoksu kulki suht mukavasti, eka kertaa HCM:n jälkeen, tosin sykkeet olivat aika korkealla, vaikka vauhti oli hyvinkin rauhallista. Tuo maksimisyke on toivottavasti vain joku Polarin tekninen sekoloikkailu. Meilahden pururataa tuli Samin kanssa kierrettyä useita kertoja ja käytyä pulisten vielä kerran läpi HCM:n kokemukset.

Link to comment
Share on other sites

25 km ( 5,45 / 131 ). Sade alkoi kun lähdin ja loppui kun tulin kotiin. Lopussa meinasi tulla vilu puseroon kun lämpöä oli vain 15 astetta ja tuulikin tuntui vilpoiselta kesävermeissä. Olisi pitänyt etsiä kaapista syksyisempää varustusta niin kuin Hatapa, mutta ei me vielä anneta syksylle periksi! Ei, vaikka kuinka palelisi ja tulisi kipeäksi...

Lenkin jälkeen kävin katsomassa 19 -vuotisten SM -kisoja UUdenkaupungin kentällä. Kova tuuli sekoitti vähän esim. pituuden askelmerkkejä mutta hyviä tuloksia tuli silti. Tyttöjenkin voittaja hyppäsi muistaakseni 605 jne.

Hyvä viikko määrällisesti. Ensi viikolla rauhallisemmin. Työtkin kutsuvat. :(

Link to comment
Share on other sites

Joo, lähdettiin LI:n kanssa kiertämään uusittua Vantaan maran reittiä. Toki satoi jo lähtiessä, mutta tuo salamointi pisti sitten kääntymään takaisin, joten matkaa ei tullut kuin 2.9 km. Kevyesti juostuna sain siitä hyvän palauttavan lenkin samalla. Tämän jälkeen jatkoin crosstrainerilla 20 min (on muute todella tylsää puuhaa), joka tosiaan riitti. Reidet meni noin lyhyellä ajalla jo kohtuullisen jumiin, vaikka tehoja ei paljoo ollutkaan. Hyvä tapa vahvistaa reisiä uskoisin, mutta polvelle vähemmän kiva.

2.9 km / 19:35 min / 6:45 min/km / avg. 128

Crosstrainer: 20 min / avg. 122

Link to comment
Share on other sites

Sarjassamme "kuningasideat" on lähteä kipeellä koivella kuntosalille. Tein sentäs ihan tunnustelevan ohjelman ja yritin välttää eniten kipua tekeviä liikkeitä -vaihtelevalla menestyksellä. Jalkojen venyttely oli sitten yhtä tuskaa... Kotona siivouksen yhteydessä kuului samasta jalasta, mutta eri kohdasta naksaus. Ei näytä hyvältä ainakaan Finlandia-maran suhteen. :gloomy:

Kuntosalilla aikaa meni n 1 h.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy