Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Aika hiljaista täällä tänään?


Runtothehills
 Share

Recommended Posts

Valvoin urhoollisesti lähtöön saakka. Varsinaista juoksua jaksoin katsoa enismmäiset 5 km. Ei auttanut vaikka kävin jääkaapilla tankaamassa hiilareita ja suoloja. Sänky veti vastustamattomasti puoleensa.

Vanhana ei enää jaksa. Opiskeluaikaan oli normaalia mennä nukkumaan kahden - kolmen maissa, vaikka ei juhlimassa olisi ollutkaan. Tosin silloin herätys kello 8:00 oli järkytys josta toipuminen vei useita päiviä

Link to comment
Share on other sites

Mä valvoin ja katsoin koko lähetyksen ja tämä päivä on sitte ollu melko utuinen kun heräsin 8:30. Tänään pitää painua ajoissa pehkuihin ja suunnistaa huomenna Humppilaan juokseen 16km.

Jotenkin tuo juoksun katsominen oli tylsää. En ihmettele että muut pitää meitä juoksijoita vähän omalaatuisena väkenä kun noin tylsää hommaa jaksetaan tehdä hullun lailla... onneksi juoksemalla homma on moninkerroin mielenkiintoisempaa.

Link to comment
Share on other sites

Hö! Herätyskello oli tietysti soimassa klo 0.40, ei kai kukaan pysty oikeasti valvomaan tuonne asti?

Tottakai pystyy, mutta sitten ei kyllä pysty enää telkkaria kattomaan...:icon_pidu::icon_jook::icon_jook::happy0167:

Itselläni kello soitti 0:55, eli ei yhtään liian aikaisin. Ja puoli neljältä olin taas sikeässä unessa vällyjen välissä.

Link to comment
Share on other sites

Varmasti myös MM-kisojen lisäksi foorumia hiljentää se, että HCM:stä on vain viikko. Se on/oli monille kauden päätavoite ja nyt ehkä mietitään jotain syksyn kisoja. Kyllä tämä foorumi esim. Spartan, Vaajakosken tai Vantaan aikoihin taas enemmän juttuja. Talvella saattaa olla hiljaisempaa.

Link to comment
Share on other sites

Kivasti vierähti viime yönä töissä aamu neljään. Kisoja tuli seurattua siinä sivussa. Pääsin (ylimääräiselle) kahvitauolle juuri klo. 01.00 että näin lähdön. Lisäksi ehdin katsoa noin 15minuuttia juoksua puolen välin paikkeilta. Loppukisan kuuntelinkin sitten radiosta. Onneksi oon hankkinut tänä kesänä kuulosuojaimet joissa on radio.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy