Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 18.8


julma
 Share

Recommended Posts

Pitkästä aikaa todella pitkä ja hidas raahustus-lenkki. Muuten meni ok, mutta viimeviikolla kipeytynyt lonkankoukistaja oli välillä turhan kipee ja samoin loppumatkalla jalkapohjat. Myös energiavarastot oli lenkin aikana ja jälkeen turhan vähissä, onneksi tuli otettua pari geeliä + muutama glukoosipastilli mukaan. Jalkojen iskunkestävyys näyttää parantuneen viimevuodesta huimasti, sillä ei se kiusannut tällä lenkillä.

26,31 km ajassa 3 h 45 min 41 sek , keskisyke 160 ja kaloreita kului 1710

Link to comment
Share on other sites

1,1km aikaan 5min50s keskisykkeen ollessa 134. Suunnitelmissa oli vetää peräti 6km, mutta sen verran HCM:llä kipeytynyt akilles/nilkka tuntui että käännyin takas. Tämä viikko mennyt muuten huilatesa yhtä spinning tuntia lukuunottamatta. Ensi viikko voisi vielä mennä korvaavilla, mutta sitten pitäisi jo päästä juoksemaan tai muuten Berliinin reissu muuttuu turisti matkaksi.

Link to comment
Share on other sites

Tänäänhän on vissiin 25.8 ;) Joo, tota velmun kanssa kävästiin pururadalla juoksentelemassa. Viime yönä sekos pakki, ja nosti vielä lievän kuumeenkin, joten hieman hirvitti lähteä lenkille. Lisämausteena vielä ateria tunti ennen lenkkiä, heh.

No lämmittelin ensin pururadan varteen 850 m, jonka jälkeen alkoi enemmän kuin VK-lenkki mulle :) Lopussa sama 850 m takas palautellen.

6.450 km / 34:28 / 5:21 min/km/ avg. 170, max. 189 ( tuo tuli ylämäen huipulla, kun velmu halus, että ärsytettäis kehoa)

Total 8.150 km

p.s. Toisaalta hyvää treeniä kohden eCrossia :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy