Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vedonlyönti-MM maraton


Pegasus
 Share

Recommended Posts

Parhaat maratoonarit näyttävät valmistautuvan syksyn rahajuoksuihin. Voiton vie ensi yönä Suomen aikaa Viktor Röthlin from Switzerland. Röthlin oli jo EM-Göteborissa kärkikahinoissa, kruununa loistoaika huhtikuun Zurichin maratonilta,2:08.19,2. Maraton on veikkauksen voittajavedossa, kerroin Sveitsin pojalle yli 40. 10€ sijoitan, kohta nukkumaan ja klo 1 herätyskello soimaan.

Ensi vuonna juoksen ensimmäisen maratonin (tai ehkä jo toisen) 20.4 juuri Zurichissä.

Link to comment
Share on other sites

Voittaja on mulle vielä hieman epäselvä, mutta Holmen juoksee 2:14:35, ja on paras suomalainen. Tän saman vedon tökkäsin paffille, että Holmen kukistaa Kirvan. Kerroin oli vain 1,65, mutta pelikelpoinen hieman isommalla panostuksella.

Huomasin just, että Holmenin aikaveikkaukselle olikin oma ketjunsa. Mutta espanjalaiset, jaaaapanilaiset ja afrikan pojat tulee olemaan kärkikahinoissa myös. Kiva nähdä, miten Julio Rey jaksaa helteessä painaa.

Link to comment
Share on other sites

No Holmen hoiteli homman , ja kerroin 1,65 näki päivänvalon. Lähellä oli Pegasuksenkin veto. Tökkäsin sisään melkoisen pommin äsken paffille.

Ihan kokeilun vuoksi, kun oli niin muhkee kerroin. Eli laitoin O-P Karjalaisen voittajaksi. Hänellähän on ollut selkävaivoja, mutta viime aikoina on näyttänyt jo paremmalta. Tuskin voittaa, mutta kerroin 50 houkuttelee pienellä panostuksella. Hyvänä päivänä moukari lentää yli 83, ja sillä irronnee kulta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy