Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pm-kymppi Helsingissä 23.8.


Recommended Posts

Onnittelut asphalt itchille, Jampalle ja SannaK:lle hienoista ajoista ja sijoituksista. Itchin 32.54 on kyllä todella kova aika satunnaisesti lenkkeilevälle tenniksenpelaajalle!

Paljon on muitakin palstalaisia ollut mukana, mm. staM, 1402.

http:///www.tilastopaja.fi/fi/res/tulokset.asp?u_action=display&u_log=10178

LISÄYS: Kiitos X-Caliber tarkennuksesta.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut asphalt itchille, Jampalle ja SannaK:lle hienoista ajoista ja sijoituksista. Itchin 32.54 on kyllä todella kova aika satunnaisesti lenkkeilevälle tenniksenpelaajalle!

Luultavasti Itch oli vasta retkeilemässä (yleisesti käytetty termi erityisesti juoksufoorumissa), odotas kun juoksee tosissaan.

Onnittelut joka tapauksessa kovasta ajasta!

Link to comment
Share on other sites

Runsaasti juoksijoita ja paljon omia ennätyksiä. Onnittelut ennätysten tekijöille. Asphalt otti muutaman sekuntin Jamppaa kiinni vikalla kierroksella. Veikkaan, että Jampan vika kierros n. 1.14-15, koska vauhti kiristyi jonkin verran. Asphaltilla kyllä resursseja halutessaan parannella aikaa reilusti, jos ulkoilua luvassa jatkossa enemmän. Hieno oli kisa.

Link to comment
Share on other sites

Olispa ollu mukava nähdä tämä kisa. Onko pojilla hajua, paljonko viimeinen kierros vei aikaa? Jamppa lähtee reilun viikon päästä hakemaan revanssia Asphaltista, se on varma.

Mukavahan tuo kisa oli seurata. Ja ajat painuivat hienosti alle 33 min:n.

Otin ajankulukseni ylös Jampan kierrosaikoja. Aika tasaista oli meno ja kaikki kierrokset menivät välille 1.18-1.21, poikkeuksena viimeinen kierros 1.15.

Itch-retkeilijä oli jo jäänyt ennen viimeistä kierrosta jotain 30 metriä, mutta tuli viimeisen kierroksen lujaa ja sitten viimeisellä suoralla ohi. Kierrosaika meni kyllä alle 1.10.

Link to comment
Share on other sites

mm. Runnerin kanssa ihailtiin nuorten poikain kovaa menoa, upeat juoksut Asphalt Itchiltä ja Jampalta! :thumbsup: ONNITTELUT ENKOISTA!

Kumpikin parantaa taas ensi vuonna menoaan - molemmilla vasta hiljattain juoksu-ura aloitettu ja "retkeilyvauhtia" siis vielä mentiin...

Jampan vika kilsa ~3.13 ja Itchilta ~3:0x

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset onnitteluista! Oli kyllä kuntoon nähden nappisuoritus. Tavoitteena oli vuorovedolla saada alle 33min tulos, mutta valitettavan paljon joutui Jamppa tekemään töitä yksin kärjessä, kun itselläni alkoi matka painaa jo 3km:n kohdalla.

Jampan hitaimmista kierrosajoista (1:21) voin ottaa pari omalle kontolleni, kun vetovuorossa 5-6km:n kohdalla en pystynyt 1:19 tavoitevauhtiin. Jamppa onneksi huomasi tuon ja siirtyi kärkeen pysyen tasaisen varmasti tavoitevauhdissa siitä eteenpäin. Itse jouduin antamaan vähän periksi ja jäin peesailemaan kisan neljänneksi tullutta kaveria. Kaksi kierrosta ennen maalia olin jo 7 sekuntia tavoitevauhdista pudonneena, mutta sain hyvällä 600m loppuvedolla käännettyä tilanteen 5s edukseni. Ja taisin sentään pienellä loppukirikamppailulla auttaa Jamppaakin puristamaan muutaman sekunnin tavoiteajan alle.

Tämä oli hyvä viimeistelytreeni ensi viikon maralle. Allekirjoittanut on siellä enemmän kuin tyytyväinen, jos Jamppa on vain pari minuuttia aiemmin maalissa omassa tavoitevauhdissaan. :thumbsup:

Edit: Niinjoo, vika kierros oli 69,8s omasta kellosta naputeltuna. Keskisyke jäi siinä kolme lyöntiä maksimista eli kai tuota ammattipiireissä kutsutaan retkeilyksi...

Link to comment
Share on other sites

Mahtavia tuloksia Asphaltilta, Jampalta ja SannaK:lta, uudet loistavat ennätykset kaikille. Olisi tosiaan ollut hienoa olla paikalla näkemässä nuo juoksut. Noilla tuloksilla kelpaa lähteä SM-maralle viikon päästä. Olihan SannaK myös sinne lähdössä? Onnittelut kovalle kolmikolle ja lykkyä Vaasaan!

Ja nyt seuraamaan Jannen ja Francisin edesottamuksia Osakassa. Hyvin ovat vielä mukana pääjoukossa :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy