Jump to content
Juoksufoorumi.fi

41. Oulu Juoksu 22.9.2007


Recommended Posts

Avataanpa ketju tästäkin juoksutapahtumasta vaikka aikaa h-hetkeen on vielä rapiat neljä viikkoa. Jos ilmoittaudut ennakkoon ja maksat osallistumismaksun viimeistään ensi viikon perjantaina (31.8.) niin säästät muutaman euron ja sen voit kätevimmin tehdä ao linkin kautta (klikkaa vasemmalta 'Oulu Juoksu > Ilmoittaudu'):

http://yleisurheilu.onmky.fi/oujuinfo.php

... tosin jälki-ilmoittautumismaksukaan ei päätä huimaa. Osallistumismaksuunhan sisältyy sisäänpääsy kylpylään (ovh aikuiset 14€).

Tässä jo vuodesta 1967 lähtien järjestetyssä kisassa osallistujamäärä on ollut mukavassa kasvussa viime vuosina 2004: 82; 2005: 100; 2006: 127 ja jos %-kasvu jatkuu samana niin tänä vuonna meitä on yli 150 lähtöviivalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kylpyläviikonloppu varattuna Edenissä, joten juoksuun osallistun jos vain ehjänä ollaan.

Kuinka nopea reitti mahtaa olla? Nallikarin alue taitaa melkoisen tasaista olla. Onkohan tuo 10 km kuinka tarkasti mitattu?

-gs

Hyvin tasainen mutta kiemurteleva reitti. Hieno syksyinen tapahtuma. Tuon juoksun osallistumismaksuun kuuluu käynti kylpylässä. Minäkin olen tod.näk. tulossa. Mehän voimme sitten omilla mittareillamme mitata sen reitin ;)

Link to comment
Share on other sites

Kerran vuodessa on flunssa - nyt on se aika (...) vähän huolettaa, missä vireessä ollaan Oulun juoksussa...

Ihmeitä pitää tapahtua jos huomenna löydän itseni lähtöviivalta - sen verran sitkeää sorttia tuntuu olevan...

Mitä ilmeisimmin menee myös puolimaratonin aikataulu uusiksi - Joutsenoon ei ole viisasta lähteä vääntämään. Ã…land Maratoniin on sentään aikaa, huh!

-gs, köhköh ja niiskniisk

Link to comment
Share on other sites

Viimeistely tehty ja kympin repäisy takana. Alku ehkäpä turhankin vauhdikkaasti ja eka km ohi ajassa 3.41. Siitä vauhti sitten tasaantui ja 5 km ohi ajassa 19.05. 6 kilsaa meni vielä 23.00, jonka jälkeen alkoi tuntua jo tosi pahalta. 7 km jälkeen meinas usko loppua ja hölläsin n. 100 m matkan ja jäin 3 hengen porukasta. Ei onneksi sinni antanut periksi ja jostain löysin uutta tsemppiä, taistelu jatkui. Irvistellen tulin maaliin ajassa 39.02.

Aikaani olen tosi tyytyväinen ja lujempaa en ois päässy. Nopein kilsa oli siis ensimmäinen ja hitain 8., joka vei 4.08. Keskisykekkin oli aika korkea 181, ja mx näytti olleen 184.

Omassa sarjassa sekä M50 sarjoissa on kärjen osalta taso aika kova. Jus`Running jatkoi jälleen loistavia juoksuja, ollen podiumilla nytkin, onnittelut siitä. Mosku vei jälleen kait oman sarjan voiton, josta myös onnittelut. Olin menossa onnittelemaan häntä, mutta kerkes lähteä loppuverryttelylle.

Timppa 68 kävi vetäsemässä myös testijuoksun ja eiköhän sen perusteella nähdä Jäälissä???. Tästä tupareihin, virvokkeiden nauttimiseen ja huomenna hierontaan. Jäälissä irvistellään taas....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy