Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kullervo maraton Joutsenossa 29.9


Recommended Posts

HCM-ketjua lukiessa tuli mieleen, että tämäkin tapahtuma lähestyy, jossa itselläni olisi tarkoitus juosta toinen maratonini tänä kesänä...ja kolmas koko juoksu-urallani. Tämän kesän ensimmäisestä ei saanut tilastokelpoista aikaa sattuneista syistä, mutta jospa Joutsenossa kaikki menisi hyvin...

Muutama palstalainen on kilpailukalenterin mukaan myös lähdössä tänne. (Varmaan on muitakin, jotka eivät halua kilpailukalenteria käyttää). Kertokaa kokemuksia, jotka olette aikaisemmin juosseet Joutsenossa. Olisi mukava kuulla, minkälainen tapahtuma on järjestelyiltään, reitiltään jne. Minkälainen ilma on yleensä ollut? Tarkeneeko vielä lyhyissä vermeissä?

Tapahtuman nettisivuilla on jotenkin "sekavan tuntuiset" ohjeet lähdöstä ja maaliin tulosta. Tai en ole kiireiltäni ehtinyt niitä vielä sisäistämään:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kävin viime vuonna kun siellä samalla järjestettiin veteraanien SM-kisat. Hyvä ja hyvin järjestetty tapahtuma. Reitti on tasainen, ainoa isompi nousu tehdään heti alussa, kun noustaan urheilukentältä pois. Alussa juostiin muutama ratakierros, samoin lopussa. Itse reitti kierretään kolme kertaa. Juoksun jälkeen tarjottiinn hyvää lohikeittoa. Viime vuonna se järjestettiin kaksi viikkoa aikaisemmin, ja silloin oli shortsikeli. Tänä vuonna väkeä on varmaankin vähemmän kuin viime syksynä johtuen noista veteraanikisoista. Jos olisi vähän lähempänä, niin menisin varmaankin uudestaan.

Link to comment
Share on other sites

Joutsenon reitti on mitä mainioin, joskus Suomen nopeimmaksikin mainittu. Tiedä häntä. Oma ennätykseni on viime vuoden Joutenon kisasta. Reitin alussa on oikeastaan ainoa mainittava nousu heti kun stadionilta lähdetään nousemaan varsinaiselle reitille. Se kannattaa ottaa rauhallisesti. Kolmestikohan olen Joutsenossa juossut ja parilla ensimmäisellä kerralla polvet kipeytyivät, kun juoksin liikaa niissä asfaltin kulumisurissa. Niitä kannattaa välttää...

Järjestelyt ovat toimivat. Oikeastaan voisi verrata niitä juuri Mikkelin vastaaviin. Kaikki pelaa kuin junan vessa. Paitsi että juoksijoita ei ohjata väärälle reitille. :mad14: Lähtöjärjestelytkin ovat ihan selkeät, kun sinne kentälle pääsee ja seuraa kuulutuksia tai muita juoksijoita. Auton saa hyvin parkkiin aivan kilpailukeskuksen viereen.

Ainoa miinus ehkä on se, että pienellä paikkakunnalla ei ole paljon yleisöä kannustamassa.

Link to comment
Share on other sites

Tänne on tarkoitus kanssa tulla ja kokonaiselle. Ei pitäis ainakaan helteiden haitata.

Uskaltaako kysäistä Tapilta, että minkälaisella tavoitteella meinaat Joutsenossa juosta? Näyttäisi nuo sinun alareunassa olevat aikasi olevan aika lailla samoja kuin omat vastaavat aikani kyseisillä matkoilla...Se tilastokelpoinen aikani maralla on 4.25.xx ja sen "kelvottoman juoksun" nettoaika 03.59.xx, mutta sehän oli 900m vajaamittainen. Jospa Joutsenossa osuisi tuohon neljän tunnin tietämille?

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna tuli oltua ja tapahtumasta ei jäänyt mieleen mitään negatiivista, niin paitsi se että olin 28km saakka 3.33 vauhdissa mutta kunto loppui prkl.

Tänäkin vuonna oli suunnitelmissa, mutta samana iltana lähtee lento etelään joten jääpä väliin.

Toveri Tappi juoksee Joutsenossa neljän tunnin pintaan, Savotar vaan mukaan samaan remmiin.

Link to comment
Share on other sites

Uskaltaako kysäistä Tapilta, että minkälaisella tavoitteella meinaat Joutsenossa juosta? Jospa Joutsenossa osuisi tuohon neljän tunnin tietämille?

Just tohon ois tähtäin, eikun porukalla vaan sen kimppuun. Ois varmaan mullakin paremmat mahikset kun ois vetoapua ja toistepäinkin. Eli sovittu on.

Link to comment
Share on other sites

Just tohon ois tähtäin, eikun porukalla vaan sen kimppuun. Ois varmaan mullakin paremmat mahikset kun ois vetoapua ja toistepäinkin. Eli sovittu on.

Heh. Epäsuoraan kysymykseen suora vastaus:)

Totta puhuen -meitä taitaa olla useita, jotka tähtäävät tuohon neljän tunnin alitukseen. Ja minulle oli luvassa jo "omaa vetoapua" valmentajaltani. Mutta porukkaanhan mahtuu kaikki halukkaat! Siitähän tulisi varmasti kokemisen arvoinen juoksu porukalla ja voisi olla vähän helpompaakin...Sovittu on! Nyt meitä on sitten Tappi, minä, valmentajani ja lisää ilmottautuneita otetaan vastaan, eikö niin Tappi?

Link to comment
Share on other sites

Totta puhuen -meitä taitaa olla useita, jotka tähtäävät tuohon neljän tunnin alitukseen ja lisää ilmottautuneita otetaan vastaan, eikö niin Tappi?

Jep, porukalla tavoitteen saavuttaminen vois olla helpompaa. Ehkäpä ei antais ainakaan niin helposti periks, vaan puskis eteenpäin menemään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy