Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 19.8


Recommended Posts

Menny viikko melko lamassa, mutta tässä loppuviikkoa kohti on taas fiilis pikkuhiljaa parantunut. Liekö koulujen jatkuminen syynä pieneen alavireisyyteen. Varsinkin tuota HCM topiccia lukiessa tuli sellainen olo, että pakko jaksaa treenata sillä tuon maratonin haluan vielä kokea. Sellaisella fiiliksellä lähin siis tämän päivän pitkälle.

Edellinen pitkä viikko sitten oli jo ennätykseni (24km), mutta piti pistää vielä paremmaksi. Fiilis oli jotenkin korkealla ja matkaa kertyikin reilusti yli tavoitteen. En sitten kyllä tiiä onko tuollaisesta juoksemisesta mitään muuta kuin haittaa, mutta uskoa se kuitenkin loi omaan tekemiseeni. Pitkäkin matka taittua maratonvauhdilla.

Tänään siis:

29,1km

2h 45min

5:40/km

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen lenkki onnettomuuden jälkeen; sairaslomalla on oltu siis 2 viikkoa ja vähän jännitin miten käy.

10km, aika 1:12.28, keskisyke 145, max.syke 157, 549 kcal.

Matkan aikana ei ilmennyt mitään ongelmia, eikä olkapäätä tai lapaluuta koskenut. Tosin lenkki meni noin 6 minuuttia hitaammin kuin normaalisti, toisaalta myös matalimmalla sykkeillä.

Joten toivo heräsi nyt sittenkin eCrossiin pääsystä; onneksi olen ilmottautunut siihen lyhyempään matkaan. Vaikka liikuntakielto periaatteessa onkin 6 viikkoa, lääkärin luvalla on kuitenkin mahdollista harrastaa juoksua jo aikaisemmin. Pitää vaan treenata, kunto laskee levossa tosi nopeasti!

Minulle toimi aika hyvin henkilökohtaisena kannustimena se, että näin eilen HCM:llä maaliin tulevan naisen noin 3:31 ajalla, jolla oli oikea käsi kantositeessä. Joten vaikka en itse tässä vaiheessa haaveile ennätysten rikkomisesta, kaikki juoksu on kuitenkin eteenpäin!

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki 25.3km. Tuli lähdettyä vielä turhan kuumaan aikaan. Toisaalta ehdin juuri kotiin sateen alta. Oli alunperin tarkoitus juosta aamulla pitkä, mutta jostain syystä viime yönä ja aamulla oli vatsa tosi kipeä. Heräsin yöllä useaan otteeseen, kun vatsaa kouristeli. Ja aamulla oli oksettava olo. Siirsin suosiolla lenkkiä illemmaksi. Päivän mittaan vatsakivut hävisivät je lenkki onnistui ihan hyvin.

Tällä kertaa lenkki -Peitsari-Lähemäki-Keskusta-Silvasti-Lehmuskylä-Rantakylä-Orijärvi-Pitkäjärvi-Urpola-Rautatieasema-Satama-Graani-Lähemäki-Peitsari- maisemissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy