Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ruskamaraton 8.9.2007


Recommended Posts

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Laskin tuossa huvikseni New Yorkin maratonmatka-arvonnassa mukana olevien juoksijoiden määrän, ja ennen Ruskamaratonia jäljellä on noin 178 henkilöä.

Maratonmatka arvotaan siis niiden juoksijoiden kesken, jotka juoksevat maaliin kaikissa seuraavissa kilpailuissa: Terwamaraton, Rovaniemi Marathon ja Ruskamaraton.

Link to comment
Share on other sites

Keräsin omista asiakkaista 15 hengen seurueen ruskalle. Aloitimme projektin joskus keväällä, ekat kävi jo Oulussa Terwalla neitsytmatkalla... Matkaajista 8 on ensikertalaisia puolikkaalla, loput semmoisia - minä mukaan lukien - jotka on joskus puolikkaan juossut. 2 hemmoa aikoo täydelle, yksi joka on jo aiemmin sen useamminkin juossut, yksi ensikertalainen. Mukavaa saada muutama heppu eka kertaa matkaan, josko innostus lenkkeilyyn jäisi... Naisten sarjoihin muuten tulee kolme osallistujaa, kaksi puolikkaalle ja yksi vartille.

Ja eräskin ensikertalaisista on lenkkeillyt koko alkuvuoden ja tiputtanut painoaankin yli 20 kg. On kovassa kunnossa muuten.

Pari miehistä juoksee ruskaa (puolikasta) jo ainakin kolmatta kertaa, ensikertalaisista pari ei varmasti juokse koko matkaa, on sen verran vähiin nuo lenkit jääneet.

Yleensä nuo asiakastapahtumat liittyy meillä kaikkeen muuhun kuin liikuntaan, saattaa illemmalla kyllä nytkin lipsahtaa HP-Areenalla nestetankkauksen puolelle...

MUTTA perjantaina meitä ei baareista bongata!

Link to comment
Share on other sites

Kertokaapa vähän kokemuksia ruskamaratonistakin. En ole löytänyt foorumilta

muuta kuin Sepon arvostelut - voin kyllä olla väärässäkin.

Puolimaratonille ilmoittauduin. Olen aikaisemmin juossut Levillä puolikkaan kolme kertaa ja kerran täyden matkan. Mukava ja hyvin järjestetty tapahtuma. Ainut ikävä kokemus on ollut vastatuuli (vuosina 2004, 2006), mutta siihen on jo harjaannuttu eli sekään ei ole enää niin kauhean ikävää. :running:

Link to comment
Share on other sites

Viime vuodelta on niin hyvät kokemukset, että ilmoittauduin kokonaiselle tänäkin vuonna. Kirkolta palatessa oli vähän yksinäistä, mutta puolimaratonin kääntöpaikalla oli taas vipinää ja oli mukavaa, kun pääsi ohittelemaankin jonkun juoksijan. Jos nyt kävis tsekkaamassa sen kuuluisan Hullu Poro Areenankin, vaikka Jari Sillänpää ei varsinaisesti kuulukkaan suosikkeihini.

Link to comment
Share on other sites

"Täysmaratonin kääntöpaikka on Kittilän kirkonkylän keskustassa, josta paluu Leville tapahtuu samaa reittiä. Juomapaikkoja reitin varrella on n. 10"

Onkohan noita juomapaikkoja siis yhteensä 10 eli 5 suuntaansa?

Kait se riittää. Accuweather lupaa Ouluun (ko. palvelun pohjoisin paikka suomessa) 12 .. 16 lämmintä ja osaksi aurinkoista.

Eli heinäkenkien juomilla pärjännee.

Link to comment
Share on other sites

"

Accuweather lupaa Ouluun (ko. palvelun pohjoisin paikka suomessa) 12 .. 16 lämmintä ja osaksi aurinkoista.

Eli heinäkenkien juomilla pärjännee.

Olen kyllä saanut Accuweather.com sääpalvelusta tarkan ennusteen esim.Muonio, Rovaniemi taisipa löytyä Hettakin kun kesällä hain vaellusreissulle sääennusteita.

Tsemiä kaikille ruskaan lähtijöille...itse jätän nyt väliin.

Vastatuuli ja ylämäet on ikäviä mutta muutenhan Ruskassa on kivaa..:039:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy