Jump to content
Juoksufoorumi.fi

13.08.2007 Maanantai


Jamo66
 Share

Recommended Posts

Kevyttä herkistelyä tulevaa viikonloppua varten. Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä 28 astetta on vaan hirveen kuuma ja tuo muistiin kesäkuun alun Tukholman reissun. 5,5 km, avg hr 151, 5.24 min / km. Vauhti ihan kohdallaan ajatellen 4 tunnin alitusta mutta sykkeet tosi korkeella lämmön johdosta

Link to comment
Share on other sites

Pakkolepo. Kävin koittamassa kevyttä lenkkiä, mutta sain heti palata takaisin häntä koipien välissä. Illalla menin hierojalle. Yllätys, yllätys hieroja ei hieronut, löytyi nimittäin hermopinne, jota olin pitkään jo itsekkin epäillyt.

45 minutin kuluttua oli ongelma ja kivun tunne poissa. Ulos päästyäni oli pakko kokeilla voiko olla totta. Totta oli ja juoksin pienen pätkän kevyesti, mitään ei tuntunut. Ihmeellistä, sillä luulin jo olevan jotain pahaa tulehdusta tms. Huomenna kuitenkin lepoa ja sitten saa kuulemma juosta taas ilman kipuja ja puutumista :D ....no katsotaan nyt sitten...

Link to comment
Share on other sites

28mins, 5kms, av hr 150, max hr 164, pace avg 05:11, 421 kcals

+25 astetta vielä klo 20.00 maissa. Juoksin Lapinlahden rantakiepin, siellä oli aika paljon muitakin HCM-viimeistelijöitä. Juoksu kulki suht rennosti, mutta sykkeet laukkasi aika korkealla, keskivauhtikin oli suht rivakkaa. Yhden nopean pyrähdyksen tein kun tuntui siltä. Testasin myös soittolistan kliimaksia ja tuntuu hyvin toimivan.

Seurattavia asioita HCM:n suhteen: 1) kestääkö vasen kinttu rasitusta 2) ehdinkö tehdä riittävät tankkaus- ja muut esivalmistelut 3) hajoaako vasemman jalan Karhu kesken kisan? (kantapää irtoilee).:ashamed0001:

Link to comment
Share on other sites

Piti antaa koiville palautumista tai paremmin sanottuna kovettumille + rakolle viikonlopun urakasta. Koska ulkona oli niin upea keli, päätin sitten tehdä fillarilenkin. Taisi olla kuiteskin olla vähän liian pitkä lenkki, kun lopussa jalkapohjissa tuntui aikas ikävästi.

Fillarointia 16,9 km ajassa 1 h 2 min 45 sek, kaloreita kului 477 ja keskisyke mukava 142.

Link to comment
Share on other sites

Noin 10 uimahyppyä 1 metrin ponnarilta sekä 50 metriä rintauintia. Rinuli piti lopettaa 50 metriin, koska Pantsen vesijuoksu aiheutti niin valtavan aallokon tikkurilan halliin, ettei uimisesta tullut mitään. Tästä sisuuntuneena kävin vielä uinnin jälkeen nylkyttämässä 6,2km aikaan 30:40, välissä 1 kilometrin mittainen veto. Raskasta oli juoksukin, kesälomasta (vielä)jäljellä olevat ylimääräiset 2-3kg vaikeuttavat menoa, saas nähdä miten sitä lauantaina jaksaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy