Jump to content
Juoksufoorumi.fi

11.8. Lauantai


cone
 Share

Recommended Posts

Töistä kotiin todellisessa kuumuudessa 9km. Huh huh. Nostan hattua ja syvään kumarran niille, jotka tänään tuossa helteessä 100km:n unelmaansa toteuttavat!

Kyllä tuli matkalla ikävä sitä talven -28 asteen pakkasta, jossa lenkkiä juoksin ja muistan kuinka silloin ajattelin, että tulispa kesä että saisi juosta +28 asteen lämmössä... Täytyy myöntää, että tänään olisin mieluummin juossut siinä pakkasessa. :hali_hehe: Töistä lähtiessä mittarissa + 29.

Iltalenkkinä reipas 4km kävely tytön pyörräillessä vieressä. Tytön takia läksin, kun pyysi että mennään äiti iltalenkille. Kivaa oli.

Link to comment
Share on other sites

28mins, 5,2kms, av hr 151, max hr 173, pace avg 05:13, 420 kcals

+29 C hellettä ja sympatiaa ja hatunnostoja täältäkin masuilijoille! Lapinlahden koirapuistolle vievää rantatietä pitkin rento testispurtti tavoitellen maratonvauhtia 04:58min/km. Ei tässä säässä loppujen lopuksi ollutkaan niin paha - tosin matkahan oli todella lyhyt. Sykkeet laukkasivat aika reippaasti ja hiki virtasi ihan kuin olis ollut jonkin sortin urheilija. Kotona otin koko kropalle kylmän suihkun, mikä tuntuikin ihmeen virkistävältä. HCM:ää ennakoiden jänskättää jo, kestääkö helle ja kestääkö vasen kinttu nopeampaa revittelyä....:hali_hehe:

Link to comment
Share on other sites

Kävin Masua katteleen ja siinä Eppua kannustin perin kiepin ajan mukana juosten, eli 3,5km ja n. 21min verraa.

Sitte ite lenkille, jolle tuli mittaa 15km aikaan 1.11 syke 141 sisältäen 10x100m kovaa. Mukavasti meni taas lepopäivän päälle. Jalkavaivat on siitä kivoja, että niiden helpottamiseksi pidettävät lepopäivät tekee juoksemisesta kevyen tuntuista silloin, kun juoksee. Eli nautin hyvästä juoksufiiliksestä, vaikka helle olikin :lolk:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy