Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Syöte-hölkkä 2.9.


Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Onneksi nyt oli kuitenkin hyvä sää juosta, niin polut ja pitkospuut eivät olleet kauhean liukkaat. Nyt yhden kerran kokemuksella voin arvata, että sateen sattuessa tai oikein märkänä syksynä saa tosissaan varoa liukastumisia. Alun muutaman kilmetrin hiekkatieosuutta lukuunottamatta kun alustana on juurakkopolku kivineen ja märkien paikkojen pitkospuineen. Ja haastavuutta toivat lisäksi polun yli kaatuneet muutamat puut.

Mutta jos järjestäjien kertomat Metsähallituksen suunnitelmat polut pinnoittamisesta kivituhkalla tms. toteutuisivat, reitti olisi kyllä tosi mukavaa maastoa. Saisi mukavasti vaihtelua kovalle asfalttitreenaamiselle, vaihtelevuutta ja maisemaa kun riittää. Silloin hölkkätapahtuman luonne kyllä muuttuisi aika tavalla. Nyt kun juokseminen vaatii pieniä erämiestaitoja:smiley:

Kiva tahtumat silti, ja pointseja hyvistä arvontapalkinnoista! Ja ihmettelen edelleen, kuinka joku voi juosta tuollaista polkua minua 25 min nopeammin:conf:

Tulokset:

http://www.pudasjarvi.fi/pudu/ilmoitukset/syoteholkka_07_tulokset.pdf

Link to comment
Share on other sites

Jep, samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat(tervehdys vaan velipoijalle ja Ullamaijalle:). Erittäin mieluisa tapahtuma joka toi mukavaa vaihtelua näihin Oulun tasaisiin lenkkimaastoihin. Haastavuutta tosiaan oli reippaasti, polkuosuuksilla joka askeleen sai katsoa tarkasti ettei satu haavereita.

Rauhallisen alun jälkeen ekan mehupisteen jälkeen aloin kirmaamaan hieman reippaammin kun nilkka ja kylki tuntuivat kestävän suht hyvin:crutch:

Kympin kohdalla n. 52 minuutissa ja loppumatkankin jaksoi ihmeen hyvin kiriä treenin vähyydestä huolimatta. Loppuaika 1.33 ja rapiat päälle. Täytyy tosiaan kummastella miten noilla juurikkoisilla ja kivikkoisilla poluilla voi juosta 17 km aikaan 1.09. Ei voi muuta kuin nostaa hattua Ronkaiselle ja etenkin Arto Kuopukselle, 28. kerta syötehölkässä ja valtaisa vauhtia jälleen kisassa,

ei se koko vaan kova kunto!

Ens syksynä uusiksi!

Link to comment
Share on other sites

Valitettavasti jäi väliin polvivaivan vuoksi. Ensi vuonna uusi yritys.

Minusta reitti on juuri mukava nykyisellään. Toki kivituhkaa voi päälle laittaa, jotta kestää paremmin, mutta kovin radikaalia tasoitusoperaatiota en toivo. Toki metsähallituksen väki paremmin tietää, miten retkeilyreiteistä huolta pidetään. Nyky kunnossaan oikein mukava patikkareitti, ja onhan noita pyörätiejuoksuja jo Suomi pullollaan.

Tommi K

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy