Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juoksuseuraa jyväskylästä?


maali
 Share

Recommended Posts

Hei!

löytyisiköhän jyväskylästä ketään, joka haluaisi juosta sellaisia 10-20 km lenkkejä,noin kuuden minuutin vauhtia,myös nopeampi ja hitaampi tempo onnistuu? kaipaisin lenkkikaveria,kun välillä on se lähteminen niin hankalaa...käyn myös suunnistamassa aina kun ehdin ja pääsen,nyt teen vuorotyötä,syyskuussa alkaa taas opiskelu,eli aamu- ja iltalenkit on molemmat ok,aina aikataulujen mukaan. Tavoitteenani olisi tänä syksynä juosta ainakin puolimaraton,ehkä maratonkin jos tuo puolikas tuntuu hyvälle.

Ota yhteyttä jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta!:running:

Link to comment
Share on other sites

asun kortepohjassa,eli aika paljon juoksen laajavuoressa ja palokassa päin,mutta olen juossut kyllä myös rantareittiä,kuokkalaa ympäri jne.lähden sinne lenkille milloin vain joku lähtee seuraksi!:) ja aikataulut sopii yhteen

Osu ja uppos. Kortepohjassahan meitä asuu useampikin palstalainen. Neljä tai viisi ainakin mikäli oikein muistan. Saattaa olla useampikin.

Link to comment
Share on other sites

Mäkin voisin joskus tulla hölkkäilemään Finlandia-maratonin reitillä yhden kierroksen kun en oo sitä pariin vuoteen kiertänyt. Ja jostakin muusta säikeestä jäi mieleen Hatapan mainitsema "kevyt" mäkiharjotus Laajavuoren hissilinjalla. Sellastakin ois mielenkiintoista kokeilla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy