Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keikalle/konserttiin/festareille


M.BoneS
 Share

Recommended Posts

Laitetaanpa pystyyn tälläinen yleinen ketju tulevista riennoista musiikin parissa. Menneiden muistelulle olikin jo oma ketjunsa "parhaat keikat" otsikolla. Ajattelin että tähän voisi kertoilla minne on menossa, ja samalla setviä onko muita seppolaisia tulossa, jos vaikka sattuisi törmäämään.

Mulla on seuraava reissu Oulun jalometallifestareille 17.-18.8. Tuolla soittaa mm. Testament, Kreator ja Candlemass. Pikkaisen harmittaa että tuon takia jää HCM huolto/kannustus väliin mutta ei harmita paljon.

Toinen mihin on piletti jo hommattuna on Machine Head + Trivium + Arch Enemy + Dragonforce joulukuussa Helsingissä. Machine Headin takia tuonne tulee lähdettyä, mutta onhan nuo muutkin mukavana lisänä.

Vähän olen tässä miettinyt että pitäsikö käydä myös Iggy Pop katsomassa, kun vielä äijällä virtaa riittää ja lippujakin vielä saa. Onhan tuota moni tälläkin palstalla ylistänyt enkä ole koskaan nähnyt, mutta toisaalta on tässä muutakin rahan reikää ja menoa kuin kaikki keikat kiertää. Sen verran kahden vaiheilla kyllä olen, ettei paljon tarvitse suostutella että lähtisin.

Link to comment
Share on other sites

Nuorempana tuli käytyä aika ahkerastikin keikoilla ja festareilla. Nyt loppuvuonna on piletti hankittu vain (yllätys yllätys!) Rushin keikalle 29. lokakuuta. Silloin toteutuu yksi pitkäaikainen haave, sillä koskaan aiemmin eivät ole täällä vierailleet.

Niin hard core -fani en ole (eikä ole rahaakaan), että minkään bändin vuoksi tuhoaisin ilmastoa ulkomaanmatkalla. Nyt kun Rush soittaa kolmen kilometrin päässä, niin ei tarvinnut montaa sekuntia lipunostoa harkita.

Muistaakseni muutama muukin palstalainen on hehkuttanut tätä spektaakkelia, Shamaani ja alle3h ainakin.

Saatan mennä 9. elokuuta Virgin Oiliin (Hki) katsomaan Joe Lynn Turnerin ja Graham Bonnetin nykykuntoa. Kuten arvata saattaa, setissä on lähinnä vanhoja Rainbow-klassikoita. Taustabändiin on värvätty suomalaismuusikoita - toivottavasti toimii. Muut Suomen-keikat Tampereella (8.8.), Mikkelissä (10.8.) ja Jämsässä (11.8.). Turner heittää myöhemmin Rainbow- ja Purple-biisejä vielä Varkaudessa (17.8.) ja Imatralla (18.8.).

Iggy Poppia en ole nähnyt, mutta ei varmaankaan oo huono sijoitus. Alkoi vähän itseäkin kiinnostamaan.

Link to comment
Share on other sites

Saatan mennä 9. elokuuta Virgin Oiliin (Hki) katsomaan Joe Lynn Turnerin ja Graham Bonnetin nykykuntoa. Kuten arvata saattaa, setissä on lähinnä vanhoja Rainbow-klassikoita. Taustabändiin on värvätty suomalaismuusikoita - toivottavasti toimii.

Siellä taustajoukoissa soittaa ainakin Yön basisti Jugi ja kitaristi Daffy Terävä. Ammattitaitoisia jätkiä ainakin..

Link to comment
Share on other sites

Tuossa seinällä oottelee käyttöä lippu Gwen Stefanin konserttiin 12.10. Siinä on sitä tyttöenergiaa - vai pitäiskö sanoa täti-? Eihän Gwen oo ku muutaman kuukauden mua nuorempi... :party0002:

Haluaisin kyllä nähdä Gwen Stefanin livenä, muttei kehtaa! Siellä on kuitenkin vaan teiniäitejä teinityttäriensä kanssa....:kumarrus: Vanhempi ukkeli siellä joukossa näyttäis varmaan ihan joltain namusedältä.

Link to comment
Share on other sites

Kuten Hietsu jo ansiokkaasti evästikin omalta osaltani loppuvuoden tärkein konsertti on RUSH 29.10. Tällöin 25-vuotinen odotus palkitaan. Tosin tsekattuani jo alkaneen Snakes & Arrows kiertueen biisilistoja Amerikan mantereen puolen keikoista harmittavan vähän 70-luvun matskua on tiedossa. Ei osaakaan 2112:sta, ei Xanadua, ei La Villa Strangiatoa eikä Jacob´s Ladderia. Sääli, nuo kun kaikki ovat omassa Rush Top-10:ssä.

Muitakin konsertteja on toki tarkoitus alkusyksyllä kokea:

Ainakin Bo Kaspers Orkester 27.8. Finlandia talossa ja Jethro Tull 7.9. Turun Caribiassa. Lisäksi harkinnassa on Chris Cornell 29.8. Kokonaisuudessaan tästä vuodesta tulee omalta kohdaltani musiikillinen täyttymys, Genesis kun on jo nähty.

Link to comment
Share on other sites

Saatan mennä 9. elokuuta Virgin Oiliin (Hki) katsomaan Joe Lynn Turnerin ja Graham Bonnetin nykykuntoa. Kuten arvata saattaa, setissä on lähinnä vanhoja Rainbow-klassikoita. Taustabändiin on värvätty suomalaismuusikoita - toivottavasti toimii.

Kas, tämä onkin jäänyt kokonaan huomaamatta. Toisaalta Rainbow kyllä mun päässäni henkilöityy aika vahvasti Dioon (Blackmooren ohella), ja kolmen ekan levyn jälkeinen tuotanto ei ole koskaan kiinnostanut. Gillan vastaavasti ainut oikea Purple laulaja, joten vaikka tuolla epäilemättä tarjolla olisi kelpo rokkia pätevästi esitettynä, niin taidan jättää väliin ja keskittyä Masuun.

Heavy Metal Cruise, eli risteily Tallinnaan raskaan musiikin ystäville olisi tuossa lokakuulla. Saatamme kasata jäsen Stutan kanssa hytillisen hevipappoja matkaan.

Aiemmin kirjoitin ehkä lähteväni, mutta nyt kun tulee tuonne Ouluun lähdettyä, niin pitänee korjata taloutta jättämällä tämä väliin. Alkaisi mennä kotonakin jo hankalaksi perustella taas reissuun lähtöä. :wife:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy