Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pitkiä portaita Turussa?


Annienna
 Share

Recommended Posts

Paikalliset hoi, löytyykö Turusta pitkiä portaita, joissa voisi pomppia lenkkivaatteet päällä? Viimeisin juoksija-lehti inspiroi sen verran, että voisi vaikka kokeilla porrastreeniä joku kerta. Itelle ei tuu mielleen kuin Kuuvuorelle menevät portaat... eikä niissäkään kovin paljoa askelmia taida olla.

Link to comment
Share on other sites

Tässä linkki niille joille kuuvuoren portaat eivät ole tutut. Kyllä niissä aika paljon askelmia löytyy, matkana ehkä 50 m. Ainakin kelpaavat eri urheiluseuroille ja myös jääkiekkoilijoille. Portaat ovat puusta tehdyt ja muutenkin mukavat juosta. Alkuosa on loivempaa ja loppu kolmannes vähän jyrkempää. Portaiden jälkeen on vielä tarjolla jyrkkä hiekkamäki, n. 40m.

http://opaskartta.turku.fi/Web/Default.aspx?layers=Opaskartta&cp=106048,71636&z=2&title=Hyv%C3%A4t%20portaat&language=fin

Link to comment
Share on other sites

Tähtitornille (Vartiovuorenmäki) vie muistaakseni pitkähkö porrasreitti. Hämeenkadulta ainakin pitäisi niille päästä. Muistaakseni.

Joo on siellä ihan kivoja portaita. Parhaimmat taitaa lähteä just Hämeenkadulta, muistan niitä joskus juokseeni ja aika rankoilta tuntuivat. Tosin silloin lenkkeilin vain satunnaisesti, joten voi olla että ne vain tuntuivat raskailta kun oli vähän kehnompi kunto...

Tässä linkki niille joille kuuvuoren portaat eivät ole tutut.

Kiitos vinkistä! Asun ihan naapurissa, mutta enpä ole portaisiin aiemmin törmännyt...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy