Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.12.


Tikkis
 Share

Recommended Posts

Juoksua 15 km xs 76% maksimisykkeestä 70min. Kävin lenkin Brian Agee kanssa. Hän on meillä vierailemassa Arkansista saakka.

Amerikan pojalla sykkeet huiteli 170-190 välillä. Eikä se ollut siitä moksiskaan. Joillakin pumppu vielä pampattaa kiivaasti. Johtuneekoahan se siitä että hän aikoo pyytää tänään itse Joulupukin edessä tulevalta vaimoltaan kättä. Että tullakko vaimoksi vai ei. Tämä homma tapahtuu klo. 17.00 aikaan http://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=fin

Link to comment
Share on other sites

Osa-aikaeläkeläisellä vapaapäivä ja pääsi arkena päivänvalossa hiihtelemään.

Kesken lenkin metsästä etelän suunnalta välähti kirkas valoilmiö; ihmettelin kuka siellä hitsaa metsän pimennossa. Mutta se olikin aurinko, joka oli löytänyt kokoisensa reiän pilvipeitteestä. Ja selvästi korkeammalla kuin viimeksi nähtynä (ainakin kynnen paksuuden verran).

KEVÄT TULEE :kädet

Niin, ja se lenkki: 15 KM, 1:30:00, PULSSI 117.

Pakkasta 6 astetta ja pirullinen viima ryssän suunnasta.

Link to comment
Share on other sites

VR 10 min + VK (vaatimattoman kehnoa) 33:26 - 6,0 km (5:34/km) - avg 167, max 180 + VR 14 min (yht. 9,4 km) :wtf

Jos eilen oli hyvä päivä niin tänään ei enää ollut tietoakaan sellaisesta...Hullut sykkeet vaikka meno pysyikin rennon tuntuisena, minkä vauhtikin vahvistaa. Maha ärtyi juostessa (oli oudon tuntuinen jo lähtiessäkin). Reitti oli taas tietysti suht mäkinen ja paikoin pehmeä, mutta silti lukemat on todella kehnot. Tuntuma ei ollut läheskään noin raskas lenkin aikana tai sen jälkeen...seliseli jne...

No, ainakin tuo varmisti sen, etten lähde turhaan repimään uudenvuodenjuoksuihin...jatketaan pk-matelua, kun ei muuhun nyt pysty. :surullinen

EDIT: Yöllä tuli vielä parit pohjekrampit päälle illan venyttelyistä huolimatta, tänään siis ohjelmassa lepoa...

Link to comment
Share on other sites

Tänään haettiin piristystä hieman erilaisella lenkillä normaalin pk-jumputuksen sijaan.

Yhteensä: 11,28km / 50min / 4.26

Lenkki sisälsi neljä 1200 metrin vetoa. 1)4.25(3.41min/km),

2)4.23(3.39min/km), 3)4.32(3.47min/km), 4)4.30(3.45min/km)

Palautukset juosten samat 1200 metriä takaisin lähtöpaikalle. Loput metrit tuli mennen ja tullen kotoa. Koko 50 minsaa kuitenkin juoksua eli palauttelua ei ollut vetojen välillä.

Muuta: Varsin mukavasti herätteli elimistöä ja treenimotivaatiokin nousi

Link to comment
Share on other sites

Viime viikko oli niin raskaan tuntuinen, että Sunnuntaina päätin pitää varmuuden vuoksi kolme juoksutonta päivää. Eilen kuitenkin jalat olivat jo melko hyvässä kunnossa, ja virkeystaso alkoi nousta jo normaalille epänormaalille tasolle, eli ei muuta kun tossut jalkaan ja viimaan vipeltämään.

Otin iisisti ja juoksin 12 km 5.29/120. Hyvältä tuntui alun kankeuden jälkeen. Liukasta oli mutta ihan hyvin riitti Zoomeissa pito hitaalla vauhdilla.

Viime viikolla juoksin melkein kaikki lenkit uusilla Sarva Gripeillä, joihin jalkani ei ole vielä tottuneet. Olisikohan tuo jalkojen lähes kaikkien lihasten yhtaikainen kipeytyminen johtunut siitä? Kanta noissa Sarvoissa on käsittämättömän korkea; noin 5 mm korkeampi kuin Zoom Eliteissä ja Skyloneissa. Lisäksi kun se on vielä huomattavasti kovempi, nilkan kulma muuttuu sitäkin enemmän.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy