Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 2.8.2007


Recommended Posts

klo 6.39 työmatkapyöräilyä 20 km.

Aika 1:06:05, keskisyke 140, max.syke 161, kalorit 477 kcal

Pasilan kohdalla tietyö vain pahenee; me pyöräilijät jouduimme odottamaan jonkun aikaa kuorma-auton takana, joten vähensin odotusajan kokonaisajasta.

Vilutti aamulla, suihku tuntui tarpeettomalta, ehkä tuli puettua hieman liian kevyesti, kun eihän siellä mikään lämmin ollut?

***********

klo 16.09 työmatkapyöräily kotiin 20 km.

Aika 1:03:05, keskisyke 134, max.syke 157, kalorit 415 kcal.

Myötätuulta vaihteeksi, yes!

Link to comment
Share on other sites

Vapaapäivän kunniaksi tuli köpöteltyä viikon pitkä lenkki. Auringon paisteessa ja kesätuulessa kiertelin osittain sellaisia polkuja, joita en ole aikaisemmin juossut. Nyt kun on mittari, joka mittaa matkaa, on kiva juosta ennakolta suunnittelematonta reittiä ja nauttia kauniista luonnosta ympärillään. Mittarin matka oli 900 metriä lyhyempi, kuin kartalta sitten jälkeenpäin mittasin reittini. En ole vielä kalibroinut mittaria, joten luotan enemmän kartalta mittaamani matkaan, joka oli 23.2km.

Link to comment
Share on other sites

10,2km 53min avg 149.

Vuoden 2006 mallia olevilla Nike Pegasuksille tuli tällä lenkillä täyteen 700km eli kengät pesukoneeseen ja kävelykäyttöön. Uuden vuoden lupauksessa lupasin olla ostamatta uusia lenkkareita vuonna 2007, koska vanhoja vähän juostuja kaapit täynnä. Lenkkareilla juoksen niiden kunnosta riippumatta tämän 700 kilsäa, sitten vaihtoon. Tosin mulla on yhdet Karhu M2:et, joilla juostu jotain 420km ja kengät alkaa olemaan aika finito pohjien osalta, päällinen revennyt myös molemmista kärjen ulkosyrjästä. Joudun kuitenkin hankkimaan syksyn maratoneille yhdet 1/2 numeroa isommat Vomerot kuin nykyiset.

Launtaina ohjelmassa Reiskan Maratonin puolikas, jossa olisi tarkoitus juosta Berliinin maratonin tavoitevauhdilla. Tavoite voi olla Berliinissä liian kova, mutta saahan sitä ihmisellä haaveita olla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy