Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 1.8


peter
 Share

Recommended Posts

Viikon pitkä lenkki, josta todella sitten tulikin elämäni pisin eli 3 tuntia 8 minuuttia. Keskisyke 140, maksimi 169 (päästelin lopun kovempaa, niin vissiin jossakin ylämäessä pompsahti). Oli kyllä hienoimpia treenejäni, juoksu kulki kuin unelma ja on vielä virtaa lähteä töihinkin! Oikeastaan virkeämpi olo kuin aikoihin. Saa nähdä, missä vaiheessa se väsy sitten iskee... :)

Link to comment
Share on other sites

Kevyt 12 km 5.30 min / km, keskisyke 157. Syke olikin tosi korkealla, kun taas kesken lenkin iski flimmeri päälle ja sitä kesti jokunen tovi, kävelin ja kun flimmeri loppui siiryin taas juoksemaan kunnes se taas alkoi jne. No nyt sitten levätään ja katotaan jahka se taas loppuu.

Link to comment
Share on other sites

Piti alkulämmittelynä kävellä Meilahdesta Kamppiin, mutta sellainen potutus iski matkan varrella, että hyppäsin Mamma Mian kohdalla ratikkaan, jossa matkustin pari ratikan väliä.

45 minuutin Pace-tunti. En ole ollut Pacessa puoleen vuoteen ja ihmettelin, miten laitteita oli raskas liikuttaa, olin mennyt johonkin tehovastustunnille, jossa laitteita säädetään painavemmiksi. Lisäksi salille oli tullut ehkä noin 5 uutta laitetta, jotka tietysti tein väärin, no onneksi kanssajumppajat huutelivat ohjeita miten tehdä oikein. :)

Kerrankin on ajoissa kotona; olis voinut mennä lyhyelle lenkurallekin, mutta kun ei huvita eikä jaksa.:snoopy:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy