Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helsingin maratonille 2008


Piukat paikat
 Share

Recommended Posts

Muuten vaan heitän viestiä kun bongasin nämä kiinnostavat sivut.

Olen kaverin kanssa vielä neitsyt ja emme todellakaan edusta tyypillistä Jussi Utriainen -tyyppiä. Neitsyt-matkaan Helsinki City Marathon 2008:lle on aikaa onneksi vielä kosolti. Innostusta ja vouhotusta on enemmän kuin tuloksia.

Olemme varmistaneet, että innostus ei lopu, kertomalle kaikille tutuille juoksevamme tuon vuoden kuluttua. Motivaatio on kyllä muutenkin ihan kohdallaan. Huikeaa kehitystä voi vilkaista "our teams new website" :)

http://terojapetri.suntuubi.com/

Link to comment
Share on other sites

Muistakaa nyt juosta pääosa lenkeistä kevyesti. Vilkasin noita sivujanne ja näytti siltä, että ainakin yhteislenkit on kaikki juostu periaatteella kovempaa kuin edellinen.

-Olet aivan oikeassa. Olemme pyrkineet joka kerta tekemään parempaa aikaa ja täytyy myöntää, että melkoinen hampaat irvessä meininki on. Kelloa tuijotetaan ja paita on märkänä. Yritetään tänään vähän iisimmin 10.2 lenkkiä, jos kykenisi vaikka sanasen vaihtamaan lenkillä niin saisi sosiaalisenkin puolen mukaan:).

Link to comment
Share on other sites

kantsis lukea joku maratonharjoitteluartikkeli, jos toi luonnehtii teidän koko treeniä. Kovaa juoksemallahan sitä kuntoa ei lähdetä rakentamaan. Jos joka lenkin tai edes joka toisen tai joka kolmannen juoksee hampaat irvessä, niin ylirasitus tulee ennen maratonkuntoa.

Link to comment
Share on other sites

No niin nyt kokeiltiin ihan tarkoituksella vauhtia, jossa pystyisi vaihtamaan sanasen ja maaliin ei kaaduttaisi. Sellainen löytyi ja nykykunnon vauhti - jossa jää vielä maku, että tällä tavalla olisi mennyt paljon pidemmälle on:

10,2 km / 1.03.55

Ihan mukava oli hölkkäillä ja ilo oli havaita, että pystyi muutaman sanan vaihtamaankin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy