Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pääkaupunkijuoksu 23.9.07


Recommended Posts

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tänään ilmoittauduttu. Onkos ketään muita palstalaisia tulossa ko tapahtumaan?

Viime vuonna oli jo tarkoitus mennä tuonne juoksemaan mutta polvi oli vielä niin tohjona HCM:n jäljiltä etten pystynyt. Toivottavasti tänä vuonna pääsee osallistumaan ilman mitään suurempia loukkaantumisia.

Ai niin, tämäkin kilpailu on harkinnan arvoinen. Etenkin nyt kun Vantaata on siirretty lokakuun keskiväliin, voisi Pääkaupunkijuoksu olla ihan mainio rykäisy tossa HCM:n ja Vantaan marojen välissä.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna olin mukana. Reitillähän ei montaa metriä asfalttia ole, joten jalat ei joudu niin koville. Maisema on metsää koko matkan, mutta mukavahan sitä metsässä on juosta.

Alussa oli viime vuonna hillitön ryysis, kun koko porukka lähtee avoimelta kentältä ja ahtautuu samaan sumppuun kentän toisesta päästä alkavalle hiekkatielle. Numerolaput oli viime vuonna jotain paperisia, jotka ei meinannu kestää ehjinä maaliin asti. Muuten ihan ok reissu ja tapahtuma.

Link to comment
Share on other sites

Mietin vielä ilmoittaudunko. Juokseminen on jäänyt kesän aikana aika vähälle :ashamed0001:, mutta kuitenkin tekisi mieli tulla juoksemaan puolikas. Ensimmäisen puolikkaan juoksin HCR:ssa aikaan 2.20.

Onko reitti miten mäkinen? Onko esim. enemmän/vähemmän mäkiä kuin HCR:ssa? Siis suunnilleen. Onneksi on vielä ilmoittautumisaikaa niin voi rauhassa miettiä että jaksaako juosta tuota puolikasta.:tongue0014:

Link to comment
Share on other sites

Tulossa ollaan. Ensimmäinen puolikas (ja ylipäätään juoksukilpailu/tapahtuma) oli HCR 07 ja tavoitteena olisi parantaa aikaa HCR:sta (1:50). Tässä jo etukäteen selityksiä ja tekosyitä :viheltely: miettiessä tuli mieleen samoja kysymyksiä kuin Eltsulla, eli osaavatko konkarit kertoa reitin vaativuudesta, ruuhkasta, ym. aikaan vaikuttavista tekijöistä? Jos jollain olisi vaikka mittariin tallentunut korkeusprofiili tarjolla niin olisi hieno homma (tosin en tiedä onko tämän kertainen reitti sama kuin aikaisemmin).

Link to comment
Share on other sites

Minäkin kaipaisin vähän konkareiden tietoa reitistä, mäkisyydestä ja mitä muuta nyt vain mieleen tuleekin. Ensimmäinen juoksukisa edessä ja kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan.

Viime vuoden ketju antaa varmaan vinkkejä.

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=2172

Reitti on ainakin minun mieleeni, mutta ei mikään nopea. Esimerkiksi kaksi vuotta sitten puolikkaalla aikani oli 1.43, mutta Vantaalla puolimara meni yli 3 minuuttia nopeammin. Tosin pääkaupunkijuoksussa oli selvästi lämpimämpää. Suht alussa taitaa olla isoin nousu ennen kuin ylitetään kehä 1, siinä kannattaa olla malttia. Niin ja puolikkaalla on menty pari kilsaa sellaisessa ruuhkassa, että ohittaminen on lähes mahdotonta. Mutta tuon alun jälkeen on ollut ihan hyvin tilaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy