Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 26.7


Recommended Posts

Aamulla tuli käytyä 6,8 kilsan lenkki. 5.33/km avg 148.

Lähinnä tunnustelin, miten tuo jalka on toipunu ja ainakin tommonen lenkki tuntu hyvältä!

Tässä alkuillasta kävin keräämässä myös pari ämpäri mustikoita. Aika tehokasta liikuntaa se on tuo mustikan keruuki, paita aivan läpi märkänä!

Menkää muuten muutkin mustikkaan, niitä vaikuttaa olevan aika reilusti! Saa sitten talvipakkasilla keitellä lämmintä mustikkasoppaa!

Link to comment
Share on other sites

Päätinpä kokeilla tuota työmatkajuoksua työpaikalta kotiin. Jeps, ehkä olisi kannattanut valita hieman viileämpi keli, mutta Murphyn laillahan se juoksupäiväksi suunniteltu päivä muuttuukin sitten hellepäiväksi. Alunperin piti lähteä aamulla julkisilla töihin ja iltapäivällä juosta kotiin 20 km. Kuitenkin tänä aamuna iski piheys ja päätin pyöräillä Puistolaan asti ja maksaa junassa ainoastaan Helsingin sisäisen matkalipun hinnan seutulipun sijasta. Paluumatkajuoksuksi muodostui siis noin 16 kilometriä Meilahdesta Puistolaan.

Koska kyseessä oli 1.kerta kun kokeilin tätä lajia, tein tietysti kaikki aloittelijan virheet. Eli suunnittelin lenkkini sen mukaan, miten olen pyöräillyt tämän saman reitin vuosikausia. Ei näin!

Tekemäni virheet:

1) Hellepäivänä kannattaa pyöräillä, ei juosta

2) Pyöräilyreitiksi valittu reitti ei ehkä ole paras mahdollinen reitti juoksuun, koska sisältää 100% asfalttia (pyöräilen kevyellä pyörällä, jonka rengaat eivät kestä maastoteitä)

3) Pitkän matkan pyöräily aiheuttaa ihan kamalan nälän tunteen, josta pääsee eroon vain etukäteen tankkamalla. Juoksulenkkiä varten ei kannata tankata, jos ei halua sitten kärsiä vatsan kouristuksista ja etsiä lähintä pusikkoa sitä kakkoshätää varten.

Eli: 16 km, aika 1:40, keskisyke 150 (hidasta löntystelyä, mutta se helle!), max.syke 164, kulutetut kalorit 818. Ajasta on vähennetty Malmin paikallisiin puskiin tutustuminen.

Sen jälkeen palauttavaa pyöräilyä 4 km tooosi hitaasti kun aikaakin meni mokomaan 18 minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen pitkä lenkki valmistautuessa kohti HCM:ää:

22,4 km - 2.28.30 (=6.37/km) - avg 132.

Näin Raison Kerttulassa nuoremman poikani, joka oli kaverinsa kanssa ollut juoksemassa pururadalla. Kysyi, että menenkö kiertämään pururataa. Vastasin kiertäväni sen kerran ja kaukaa.

Kun Naantalista lähtee ja kiertää kerran Raision pururadan niin aika pitkähän siitä lenkistä tulee!

Toivottavasti ei jää viimeisksi pitkäksi ennen Hesaa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy