Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Crossailu osana juoksuharjoittelua?


Emonamoha
 Share

Recommended Posts

Jep jep, taas on lenkkarit lentämässä nurkkaan kun alkaa niin KYLLÄSTYTTÄÄ ainainen säärikipuilu. TYKKÄÄN juoksemisesta ja kolmen alle kouluikäisen äitinä juokseminen on kaikkein helpoin liikuntalaji toteuttaa - etenkin kun on vielä kaksi isoa koiraa lenkitettävänä.

Koska haluan lyödä edelleen päätäni seinään :tiili: sen suhteen, että minusta vielä juoksija tulee, aloin kerran kokeiltuani harkita cross trainingin ottamista kerran viikossa juoksun korvaajaksi. Sen verran sitä omaa aikaa saattaa kodin ulkopuolella ihmisten aikoihin löytyä.

Crossailulla tuntuisi olevan jonkin verran juoksun kanssa tekemistä, vaikkakin siinä nostellaan turhaan polvia ja tosiaan ne käsiliikkeet tyyliin APUVA-MIES saa heti unohtaa... Sain plakkariin 5000 jotain yksikköä (ilmeisesti vastaa metrejä, sillä kilometriaika juoksuun verraten oli aika lailla passeli) ja mikä mukavinta: sääriä ei jomottanut tärinän jäätyä kokonaan pois :icon_syda:

Mitäköhän oikein halusinkaan kysyä... no vaikka sitä, että jos nyt pysyttelen crossarilla ja sauvakävelyn parissa vaikkapa kuukauden, tehden samat PK- ja VK-lenkit ja yhden pitkän viikossa kuin mitä juostenkin tekisin, niin olisikohan tässä jotain tolkkua? Että jos/kun nuo koivet sitten taas kestäisivät juoksuakin niin voisi vielä yrittää sitä plaatua jatkaa? Eihän täällä ennustajaeukkoja ole, mutta jos vaikka joku muukin olisi joskus tuota härveliä käyttänyt ihan treenimielessä ja jopa hyväksi havainnut... :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy