Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.7.07


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

26 km perushupsuttelua. Noin viiden ja puolen vauhtia, koneen lämmöt hieman lopussa nousi ja sykkeet kans. Muuten ihan kivaa.

Karhun halpistossujen ( 39 € Prisman asiantuntija - osastolta ) heikkoutena on pohjan kulutusmateriaalin häviäminen. Vasta noin 500 km juostu ja nyt jo oikean tossun kantapään ulkoreuna on lähellä hälytysrajaa.

Link to comment
Share on other sites

29km PK (5:44/157)

Tuli vähän äkkilähtö viikon pitkikselle, joten mukaan tuli vain puolen litran vesipullo. Ihan kohtuullisesti tuollakin pärjäili. Tuli kierreltyä Espoossa sekä Bodom- että Pitkäjärven ympäri. Bodomin kierrokselle tuli Oittaan ja Master Golfin välillä nähtyä varmaan 40 pyöräilijää, kymmenkunta moottoripyöräilijää ja muutama autoilija. Sää oli hieno kesäsää! Vähemmälläkin lämmöllä olisi pärjännyt, mutta nautittakoon nyt lämmöstä, kun ei sitä liikaa tänä kesänä ole ollut.

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki. Alkuun vartti kävellen, sitten 1:20 saakkaa todella matalilla sykkeillä 115-125 5:00-5:25/km sitten kiihdytys 4:50 alle (130) ja 9 km reippaasti 4:10 - 4:30/km (150-170) Loppuun 3,5 km käppäilyhölkkää. Aikaa kului reilut 2:30 ja matkaa kertyi 29 km.

2:15 kohdalla hiilihydraatiivarastot finaalissa ja loppumatkalla jano ja nälkä oli ankara ja jalat eivät meinanneet totella käskyjä. Kyllä muuten banaani maistui kun pääsin kotiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy