Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 20.7


Markku
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki kahdeksalta aamulla Helsingin Kallion kentällä. Ehkä 8 km koska aikaa meni kolme varttia. Eilinen päivä jäi väliin koska Linnanmäellä ja Korkeasaaressa meni niin paljon aikaa. Oltiin yötä hotelli Olympiassa ja Kallion kenttä on siinä ihan vieressä. Kauemmas ei maalaispoika rohjennut lähteä lampsimaan. Ehkä vielä pyörän satulaan illalla...

No niin. Nyt on pyöräilyt pyöräilty. Lähdin fillaroimaan ja kun keli suosi, annoin mennä vaan. Yhteensä kilometrejä tuli 55 km ( joskin km -vauhti oli vain 22,40 ) ja perään juoksin vielä 5 km ( n. 5,35 / km ). Kilmen tunnin iltapuhde. Keskisyke 113.

Pitänee kertoa vähän taustoja tähän ylimääräiseen treniin. Näin itseni nimittäin tänään eteisen kokovartalopeilistä. Kyllä kyllä, olen nähnyt ennenkin mutta tänään näin enemmän kuin koskaan ennen. Kolme kiloa enemmän. Nyt peilissä vilkkui 68 kg, eikä se ollut pelkkää seksiä. Mikä jurpele siinä on että kun mies lihoo kolme kiloa, se kaikki tulee tasan tarkkaan vatsan seudulle. Olisiko liikaa vaadittu, jos saisi esim. 100 g molempiin hauiksiin ja vaikka samat pohkeisiin jne. Kysyn vaan.

Link to comment
Share on other sites

Yövuorojen välissä tässä vietellään lepopäivää lenkkeilystä. Kovasti kyllä olis poltetta kokeilemaan uutta sykemittaria, joka oli ilmestynyt pöydälle sinä aikana kun nukuin yövuoron jälkeen...Pakko vaan malttaa huomiseen iltaan! Jospa sitä olisi ensi yövuoron aikana mahikset tutkia tarkemmin käyttöohjeet ja ominaisuudet mittarista..

Link to comment
Share on other sites

9km PK (5:39/145)

Hidasta ja rentoa, jos saisi pohkeet auki viikonlopun pitkää varten. Liian vähän olen malttanut juosta näin alhaisilla sykkeillä. Jos jalat tästä aukeaa, niin taidanpa rykäistä pitkiksellä tätä vauhtia Bodomin ja Pitkäjärven ympäri. Oikeastaan tuo mukavuusalueella juokseminen on melko rentouttavaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy