Jump to content
Juoksufoorumi.fi

24.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

Jouluaaton perinteinen kinkkuhiihto tehty. Oli ladulla väkeä mustanaan, muillakin näkyy olevan sama perille. Kaupunki oli järjestänyt joululahjan hiihtäjille - ladut oli ajettu aamulla varhain.

Mieli on kyllä korkealla. Eilen sain alle pitkästä aikaa hyvän lenkin, oli mukava köpötellä lumisessa maisemassa. Vielä kun tuossa illalla saapi pukinkontista sellaisen lahjan, joka kuulemma pistää mut pyörimään ympyrää, niin mikäpä tässä ollessa. Mitähän liene tuo ukkeli ostanut mulle... :nauru

Link to comment
Share on other sites

Rakas päiväkirja.

Päätin taas, ainakin kahdeksannen kerran aloittaa lenkillä käynnin HCM:n jälkeen. Nyt on neljä ja puoli kuukautta makailtu ja pidetty juoksutaukoa eli olisi varmaan aika aloittaa, kun pukkikin tuo juoksunumeron HCR:lle ja hätäpäissäni ilmoittauduin myös HCM:lle.

Eli kävin köpöttelemässä 5 km aikaan 32 min. Sykkeet taivaissa, mutta tuntui ihan mukavalta lönkötellä hiljaisessa lumisateessa. Vilskettä oli polulla melkein yhtä paljon kuin puoli vuotta sitten eli juhannusaattona. Silloin näin yhden lenkkeilijän.

Mutta nyt voi hyvällä omallatunnolla vetää kaikkia jouluherkkuja vaikka kaksin käsin. :viheltely

Oikein hyvää joulua kaikille.

Link to comment
Share on other sites

Eli niinkuin eilen lupailin lenkki ennen joulurauhanjulistusta ,ja tuli tehtyä 5 km 30min avg 135 lunta riitti kiitettävästi sekä tien pinnalla että vaakatasossa ilmassa ,taisi olla muuten räntää

Lenkin päälle 45 min lumen kolausta , nyt pari tuntia kolauksen jälkeen sama tilanne pihalla kuin ennen kolausta lunta riittää, mutta jatketaan huomenna.

Syökää kinkkua ja olkaa ihmisiksi :tonttu

Link to comment
Share on other sites

Jouluaaton lenkin juoksin puolenpäivän jälkeen Hervannassa. Aika ilkeä keli tossun alla. Ei kovin liukas, mutta "paakkuinen" kostea lumi pomputti. Ja muutenkin melkoista lipsuttelua. Silti aika mukavaa menoa.

12,6km / 1.05.30 / 5.12

Muuta: Huomenna Pohjanmaalle! Jippii. Viikon pitkä äärimmäisen tasaisella reitillä, suurin korkeusero on eteisen kynnyksellä. :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Lumisateessa ja "hangessa" reipas lenkki. VR 10min + TV reipas 45min + VR 12min. Reipas pätkä 10km, eli 4.30/km. Yht 14,1km ja 1.07. Eihän se herkkua ole tuollaisessa kelissä, varsinkin yhdellä pätkällä, kun oli ylämäkeä ja vastatuulta, niin meinas vähän puuduttaa. Loppupätkän sai onneksi tulla myötätuuleen, joten jäi helppo fiilis. Syke saattoi olla vähän korkeammalla.

Link to comment
Share on other sites

16 km 5.24/123 kerkesin hätäpäissäni juosta ennen mummolaan lähtöä. Liukasta oli täälläkin, mutta eihän se haittaa hidasta juoksua. Vettä tihkui, mutta jotenkin oli harvinaisen kiva köpötellä joulurauhallisia roskakilometrejä.

Lisätään tänne vielä juoduksi 1 1/2 lasia punaviintä, niin ei tarvitse mennä erikseen tunnustuksia-ketjuun. Jos jossain kohtaa olen varovainen, niin sinne en mene juhlatunnelmissa runoilemaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy