Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wanted: juoksukoulu/valmentaja


Pink Panther
 Share

Recommended Posts

Hei vaan kaikki!

Osaisiko kukaan neuvoa mistä löytäisin pääkaupunkiseudulla hyvähenkisen juoksukoulun (tai porukan, josta saisi vinkkejä ja juoksuseuraa) taikka vaihtoehtoisesti valmentajan? Olen juossut kaksi maratonia, nyt tuleva HCM on kolmas. Tähän asti olen treenannut aika lailla itsekseni, mutta haluaisin mielelläni alkaa tosissaan parantamaan aikaa ja treenaamaan läpi vuoden 'oikein'. Juoksuseuraa olisi myös tosi mukava saada, treenikaveri kun muutti takaisin jenkkeihin...

Oikein mukavaa kesää kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Talousihmisenä sanoisin, että miksi maksaa turhasta, kun käytettävissä on ilmainen Juoksufoorumi.fi ja sen kaikki palvelut. Neuvojakin saa aina, kun kysyy, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan.

Toisaalta kannattaa käydä seivttämässä nuo kynnyssykkeet jossakin testausasemalla ja kysellä sieltä samalla harjoitusvinkkejä.

Link to comment
Share on other sites

Jep. Oon vähän samoilla linjoilla edellisen kirjoitajan kanssa.. Eli jos rahaa ja aikaa on - mene maratonkouluun..

Toinen vaihtoehto on palkata personal traineri, joka antaa Sulle yksilöllistä ohjausta, valmennusta ja seuraakin tietysti..

Kolmas vaihtoehto on se, että perhdyt itse näihin juttuihin ja valmennat itse itseäsi. Itsensä kuunteluhan tässä on kuitenkin nro 1. Mä sillei juossu 12maratonia, ja valitettavasti juoksen parempia aikoja jatkuvasti kuin mun kaverit, jotka näissä kouluissa ovat käyneetja juoksevat 2-3kertaa viikossa enemmän kuin mä.. Kolmannessa vaihtoehdossa huonoa on tietty se, ettei sit tuu uusia kavereita - mut kyllähän niitäkin voi esim. tältä palstalta löytää?

Tsemppiä:sleep:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy