Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 12.7.


cone
 Share

Recommended Posts

"Moi, kesän eka pitkä - 24 km", pihisin duracelille (työn iloa hänelle...) lenkkini 16 km kohdalla kohdatessamme. Ja niinhän siinä kävikin, että nyt on pitkä korkattu. Edellisen pitkän juoksin 7 kk (viime joulukuun 6. pv).

Toisaalta matka sujui suht hyvin (ei mitään erityistä kolotusta missään) ja lopussa kiriten viimeiset 4 km 5:30' vauhtia, mutta ei tuo niin kovin rennoltakaan tuntunut ja sykkeet voisivat olla matalammat (joo - kunnostahan se vaan on kiinni, parempi saisi olla).

Eväänä 1 l vettä ja 50 g maltoa - ei lainkaan aamupalaa ennen lenkkiä - ja energiat riitäävät hyvin. Varmaan sain elimistön hyödyntämään kevään aikana kerrätettyja rasvavarastoja. Eilinen huvipuistotankkaus - limsaa, lakuja, suklaata, hampurilainen ja pullaa + hattara lienee kuitenkin Se salaisuus.

Löpötykset veks => 24 km, 2:35 h ja syke avg 147.

Link to comment
Share on other sites

8 km ( 5,23 / 148 ). Vauhti oli ilmeisesti liian hidasta, koska kärpäset pysyivät vauhdissa mukana ja tunkivat silmiin, korviin, nenään....... ..kele.

Nyt tässä kirjoitellessa perunaa ja broilerpyörykkää naamariin ja sitten kevyelle

pyörälenkille, ellei sada. Se on nimitäin ainakin täällä meillä päin sitä, että saman päivän aikana on kuudenlaista keliä. Onneksi ei sentään lunta...

Link to comment
Share on other sites

Moi, kesän eka pitkä - 24 km. Ja niinhän siinä kävikin, että nyt on pitkä korkattu. Edellisen pitkän juoksin 7 kk (viime joulukuun 6. pv).

Hienoa Risto, että olet saamassa taas harjoittelurytmistä kiinni. "Vaikeuksien kautta voittoon", niinhän se menee:)

Itse en tänään lenkille pääse. Mutta töissä tuli käveltyä 6 km:n lenkki kuntoutujien kanssa. Ja sykkeet oli taatusti palauttavalla tasolla..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy