Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tietääkö joku Honkahölkästä?? 27.7. Entäs Askaisten Kurkkuhölkästä??


Recommended Posts

Ensimmäistä kertaa uskallan näin ulkosuomalaisena laittaa viestiä julkiselle palstalle. Mahtava harrastus tämä juokseminen ja sitä haluan kesälomalla jatkaa Suomessa. Olen katsastanut kesäloman aikaiset hölkkä- ja muut kisat Suomessa ja kesämökin sijainnin mukaisesti yksi pikkuhölkkä olisi Honkajoella perjantaina 27.7. Toinen olisi seuraavana viikonloppuna Askaisissa Kurkkuhölkän merkeissä (6 tai 9 km).

Olisiko joku seppolainen käynyt juoksemassa aikaisempana vuonna jommankumman joista? Honkajoella Vaihtoehtoina ovat nelja ja seitsemän kilometria ja olisi kiva kerrankin perheen päästä 'ihailemaan' äitiä tositoimissa. Tähän asti on vain kotiin tuotu mitalit ja muuta rekvisiittaa ja ihailtu diplomeja ja kuvia netissa. Honkajoella on nettisivujen

http://www.honkajoenseudunurheilijat.fi/honkaholkka.html

mukaan ollut viime vuonna jopa 700 juoksijaa.

Olen ihaillut teitä tosi seppolaisia, jotka tapaavat toisiaan ja toivon, että joku päivä pääsen teitä tapaamaan Suomessa. Siihan asti juoksentelen täällä Belgian kamaralla ja osallistun johonkin suomalaiseen hölkkäkisaan lomien aikana.

Link to comment
Share on other sites

Viimevuonna tuli oltua tuolla Honkahölkässä. Tuossa osallistuja määrässä on aika paljon kävelijöitä. Reitistä muistaakseni eka pari kilsaa on asfaltti ja loivaa nousua jonkin verran. Tämän jälkeen siirrytään purunradalle missä ainakin viimevuonna oli paikkapaikoin aika pehmeää maastoa. Purun radalla on tunnetusti aika kipakoita mäkiä. Loppu noin pari kilsaa on suhkot tasaista hiekka ja asfaltti tietä. Eli mielestäni reitti ei ole mikään helppo, taikka kunnostahan tuo vain riippuu. Tapahtuma on iso kylän kokoon hähden ja muistaakseni seuraavana päivänä siellä on isot markkinat, jotka kannattaa myöskin käydä katsomassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy