Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tour de France 2007


Junnu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vinokourov on minun veikkaukseni, mutta ne ovat usein menneet pieleen. Valverdelta olen odottanut Grand Tourin voittoa jo pitkään, mutta hieman epäilen ettei sitä tule nytkään. Scheck senioria kannattaa pitää silmällä ainakin vuorilla. Pereiroa ei enää tänä vuonna voi pitää yllättäjänä, joten häntä tuskin päästetään puolen tunnin hatkaan, kuten viime vuonna. Pilkkupaidasta käytäneen myös mielenkiintoinen taistelu, jossa sanottavansa lienee myös Mikael Rasmussenilla. Kirikilpailukin muuttui täysin avoimeksi AleJetin poisjäännin takia. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kolmeviikkoinen edessä, taas kerran.

Mielenkiintoisia poisjääntejä: Bjarne Riis (CSC:n tallipäällikkö, TdF-voittaja 1996) ei ole mukana. Virallisena selityksenä neuvottelut sponsorien kanssa, todellinen syy ilmeisesti Riisin muutaman viikon takainen tunnustus EPO:n käytöstä aktiivivuosina. Alessandro Petacchi joutuu myös jäämään pois doping-epäilyjen takia.

Viime vuoden kilpailulla ei ole vieläkään virallista voittajaa, sillä Oscar Pereiro starttaa eräiden tietojen mukaan numerolla 11 eikä numeroita 1-9 ole tänä vuonna käytössä lainkaan.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuoden kilpailulla ei ole vieläkään virallista voittajaa, sillä Oscar Pereiro starttaa eräiden tietojen mukaan numerolla 11 eikä numeroita 1-9 ole tänä vuonna käytössä lainkaan.

Tuostahan saa hyvän tietokilpailukysymyksen muutaman vuoden kuluttua.

"Kuka ajoi vuoden 2007 Tourilla numerolla yksi?" :conf:

Voittajaa en lähde arvailemaan. Selvää ennakkosuosikkia ei taida olla. Jännitys säilynee kuitenkin loppuun saakka, ja hyvä niin.

Link to comment
Share on other sites

Sattuikos kukaan katsomaan tiistai-iltana kakkoselta Dokumenttiprojekti: Tavoitteena voitto? Tarjosi aika kiinnostavan kurkistuksen Ranskan ympäriajoon yhden joukkueen osalta (juuri tuo Bjarne Riisin johtama joukkue). Tuo dokumentin kuvaama kilpailu taisi olla vuodelta 2004.

Joo tuli katsottua. Oli kiinnostava dokkari.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin veikkaan, että suosikkini "Sasha" Vinokourov vie Tourin tänä vuonna. Astana-tallii kokonaisuudessaankin pahuksen kova. Eniten toivon kuitenkin, ettei voittajasta olisi epäselvyyttä enää kisan jälkeen. Mielenkiintoisessa dokumentissa esiintyneet Carlos Sastre ja Jens Voigt näyttävät olevan tänäkin vuonna mukana.

Link to comment
Share on other sites

Oli hyvä dokkari kyllä. Hyvin toteutettu.

Kattelin noita nimiä. Vino on munkin suosikki. Sitten saksalaisia Klöden, Voigt. Discoveryn Leipheimer, Hincapie, Popovych ovat kovia nimiä. Rabobank nimillä Menchov, Rasmussen, Boogerd, Dekker tulee varmasti olemaan esillä. Tosin kokonaiskisassa ei ehkä kovin nippu.

Discoveryn ohella CSC Voigtin ja Zabriskien johdolla on kova kokonaisuus. Astana Vinon johdolla kolmas kova talli.

Tulee mielenkiintoinen kisa voitosta. Yllättäjillä on nyt saumat. Ainoastaan Vinokourov voi mielestäni nousta dominoimaan kisaa näin lähtökohtaisesti.

Link to comment
Share on other sites

Elä höpötä, Disco tulee olemaan THE pettymys, tallikisan voittaa Caisse ja Carloksi haastaa Vinon (tuskin pärjännee tosin). Kisasta tulee kuitenkin tiukahko.(?)

Veikkaan, että käryt jää osastolle non-negative, jotka tietenkin täällä uutisoidaan käryinä.. Ja Kellu on pelottavan kovassa lyönnissä, tulee kolmesti irtiotossa maaliin ja toivottavasti hoitaa pätkän.:1st:

Nii ja Tompalla näyttäisi olevan aika ärtsyn näköinen aika-ajokone (www.cyclingnews.com)

Link to comment
Share on other sites

Veikkaan että Astana voittaa tallien välisen, ajajien välisessä Vinokourov , Kashechkin ja Klöden ovat ihan kärkiporukassa ja vievät tiimin voittoon.

Rabobank, Caisse löytyvät seuraavien joukosta. Niin ja onhan tuolla CSC:lläkin kova joukkue kasassa.

Mielenkiintoisia poisjääntejä: Bjarne Riis (CSC:n tallipäällikkö, TdF-voittaja 1996) ei ole mukana. Virallisena selityksenä neuvottelut sponsorien kanssa, todellinen syy ilmeisesti Riisin muutaman viikon takainen tunnustus EPO:n käytöstä aktiivivuosina.

Saattaapi siinä olla osin perääkin, voi olla että joutuu Bjarne neuvottelemaan...

Niin ja onhan tuolla CSC:lläkin kova joukkue kasassa.

Link to comment
Share on other sites

On se kyllä uskomatonta millä vauhdilla pro-kuskit ajaa. Mun Bianchi kiihtyy yli 50 km/h nopeuksiin vain keskivertoa vauhdikkaammissa alamäissä mutta prot vetää yli viidenkympin keskarilla suht tasaisella tiellä jossa näytti jopa muutama hidastemutkakin olevan. On ne äijiä. Mitä muuten veikkaatte noiden hienoimpien aika-ajofillareiden hinnaksi, taitaa mennä pitkälti yli 10000 euron?

Link to comment
Share on other sites

Mitä muuten veikkaatte noiden hienoimpien aika-ajofillareiden hinnaksi, taitaa mennä pitkälti yli 10000 euron?

Kjell Carlström oli Nelosen Urheiluaamu-ohjelmassa vieraana alkukesästä pyöränsä kanssa, ja toimittajan kysyessä mainitsi pyörän hintaluokan joka olisi (muistaakseni) about 10t€ jos niitä saisi kaupasta ja luulen että noi aika-ajopyörät on vielä reippaasti kalliimpia. Kaikkihan ne teetetään juuri ajajan mittojen mukaan tietysti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy