Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 5.7


Juzmasta
 Share

Recommended Posts

lepopäivä juoksusta, työpäivä kyllä. Soitin jo ja vinguin ens viikolle ylimääräistä vapaapäivää kun väsyttää ihan riivatusti. Taitaa Mikkelillä olla osansa tähän.... ja tällä riivatun helteellä kun makkarit on kolmannessa kerroksessa joka on sitten kun sauna kun pitäs nukkua. Jää yöt vähän kehnonlaiseks. Pitää kai alistua menemään taas "kellariin" nukkumaan. On sitä tehty ennenkin.

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä yhdistelmätunti eli Spinning 30 min ja pienen siirtymän (5 min) jälkeen Bpdy Pumo 45 min (ohjelmasta jätettiin ojentajat ja hauis tekemättä). Yllättävän toimiva ja tehokas yhdistelmä -lisäksi pitkän tauon jälkeen maltoin tehdä suurimman osan liikkeistä tarpeeksi pienillä painoilla.

Lisäksi vielä tunnin hieronta koiville -ja oli taas päässeet aikas mukavaan jumiin.

Link to comment
Share on other sites

108mins, 19kms, av hr 145, max hr 158, pace avg 05:40, 1500 kcals

+26 hellettä. Päälle Niken trikoot ja ST marathon teepaita. Karhut jalassa. Juoksu kulki, mutta sykkeet taas tosi korkealla vauhtiin nähden. Juoksin Keilaniemen reitin. Mukana oli pullo appelsiini-Gatoradea. Yllätyksekseni huomasin, että trikoot taitavat olla kuumemmat kuin sortsit. Pitäisiköhän tästä aiheesta aloittaa uusi keskustelu?:1st: Ai niin, loma jatkuu, minkäs teet.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy