Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paavo Nurmesta HCM:ään?


Mari T
 Share

Recommended Posts

Juoksin ensimmäisen kerran maratonin viikko sitten Turussa aikaan 4:55. Tuntui hienolta, missään vaiheessa ei ollut mitään ongelmia, eivätkä paikatkaan ole enää kipeät.

Nyt tekisi mieli juosta vielä perään HCM, mutta onko se liian pian? Onko muilla samoja suunnitelmia?

Ei oo liian pian. Palaudut varmasti siihen mennessä.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin juoksin viime viikonloppuna Paavo Nurmessa ekan maratonini, aikaa meni 4.14. Tavoite oli kyllä alittaa neljä tuntia ja siksi nyt on kova hinku lähteä yrittämään uudestaan. Ajattelin mennä Kempele maratonille, joka on juuri samana päivänä kuin HCM. Se on sopivasti Oulun lähellä ja aika edullinen (30e). Samat suunnitelmat siis kuin sinulla Mari T. Ajattelin nyt pari viikkoa palautua huolellisesti, vain kevyitä lenkkejä ja enemmänkin muita lajeja. Sitten kolme viikkoa kovaa harjoittelua ennen kahden viikon keventelyjä ennen kisaa. Saa nähdä miten käy!

Link to comment
Share on other sites

Kiva kuulla, että muillakin on samoja suunnitelmia. Ilmoittaudun siis HCM:iin. Nyt vielä kiinnostaisi kuulla, miten kannattaisi aloittaa treeneaaminen? Ajatukseni oli ottaa vielä ensi viikko rennosti. Juoksen aluksi vain lyhyitä lenkkejä (riippuen tietenkin siitä miten juoksu sujuu) ja siitä sitten pikkuhiljaa lisäilen matkaa. Löysin harjoitusohjeen www.tossu.comista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy