Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jeremias


Jeremias

Recommended Posts

Tuolla tunnustuksia-ketjussa oli puhetta päiväkirjoista, tai siitä miksi eivät ole henkiläkohtaisia, vaan päivä- ja viikko kohtaisia.

No aletaan sitten pitää omaa päiväkirjaketjua. Kirjoittelen tähän milloin sattuu ja mitä sattuu. Kommentoidakin saa.

Eli maanantai 2.7.07

Lepopäivä juoksusta. TV:n katselun lomassa lihaskuntotreeniä: 15 leukaa, 50 etunojaa ja epämääräinen luku vatsalihasliikkeitä. Kun vielä keksisi jonkin hyvän selkälihasliikkeen, mahallaan maaten tehtävät selkäliikkeet ovat syvältä.... Venyttelyt päälle.

Link to comment
Share on other sites

3.7

Aamupäivällä hierojalla pohkeita hierotuttamassa.

Illalla 3 minuuttia n, 5,5 km kevyttä palauttavaa, sykeet alle 120.

Ajattelin aluksi kiertää läheistä pururataa, jossa on aivan henkeäsalpaavan upeaa juosta näin kesäiltaisin. Ukkonen alkoi kuitenkin jyrähdellä. Rata kiertää korkean mäen kautta ja mäelle noustuani alkoi päänahassa kihelmöidä ja olo oli kuin hattiwatilla, joten jätin pururadan kiertämisen ja jatkoin lopun matkaa ukkosen kannalta turvallisemmissa maisemissa.

Link to comment
Share on other sites

Avattaressa näkyvä extra hi-tech-asun saa kun purettaa itseään radioaktiivisella hämähäkillä..... :viheltely:. Tottapuhuen, vuosikaudet vanhemman pojan hartaana toiveena oli saada spider man-puku. Kun hän viimein sen sai oli riemu rajaton, kuten kuvasta näkyy.

keskiviikon treeniin. 10 km maratonvauhtista, 5:18 min/km syke 148. Sykeet helteen johdosta 5-10 pykälää koholla, muuten juoksu rentoa ja kevyttä. Palautumisruokana tuoreita mansikoita, niin hyviä että tuli hotkittua kaksin käsin -slurps.

Link to comment
Share on other sites

Avattaressa näkyvä extra hi-tech-asun saa kun purettaa itseään radioaktiivisella hämähäkillä..... :viheltely:. Tottapuhuen, vuosikaudet vanhemman pojan hartaana toiveena oli saada spider man-puku. Kun hän viimein sen sai oli riemu rajaton, kuten kuvasta näkyy.

Taas tuli torettua et lapsen hankkiminen on elämän ilo. Kun sain ensimmäisne poikani, sain heti mennä kauppaan ostamaan ison autoradan, ja täytyhän se sisäänajaa huolella kunnes lapsi tuli siihen ikään et itse pystyi ajamaan myös. :2vrolijk_08:

Link to comment
Share on other sites

perjantai 6.7

Kantapäiden lepuutusta Pyöräillen 30 km, keskinopeus n 21 km/h. Ei ole minun laji. Kannikoista puutuu jokin pieni lihas,ennen kuin alkaa muualla hapottaa, sykeet saa ylämäessa vaivoin 130:een. Ehkä se on harjoituksen puutetta.

Sunnuntai 8.7

Juoksua 27,6 km, aikaa paloi 2:48. Ensimmäiset 21 km meni todella kevyesti.Loppumatkasta aikoi tuntua polvissa ja etureisissä, vauhdin nosto auttoi. Viimeiset 6 km:llä vauhti kipusi 5:40 min/km.

Miten ihmeessä geelipussin saa auki kokonaan? Nytkin jäi pussin suuhun riekale, joka otti imeskellessä "ihanasti" kiinni amalgaameihin. Helvetti , ei niiden kanssa jaksa tunata, pitää opettaa mahaa banaaneille, joita HCM:ssä on tarjolla, ja jättää geelit kaupan tiskille(nyt on maanantai :mad14: ja vielä viikko töitä ennen lomia)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kantapäät ovat juhannuksen jälkeen kettuilleet (kalvojänne), joten välillä olen korvannut lenkin pyöräilyllä. Mutta e.i maistu maantiepyöräily ei.

Viikko sitten tein pitkän lenkin, 20 km kävellen kantapäitä säästelläkseni. Aikaa meni 2:50, eli vauhti luokkaa 8:30. Tuloksena jumalattoman isot rakot kantapäissä ja hillittömän kipeät kannikat, kävely muistutti monta päivää Aku Ankan vaappumista. Kyllä kävelykin tehoaa! Vaikka kantapäät menivät täysin auki, niin juoksua rakot eivät haittää, kävelyä sitäkin enemmän.

Viime viikko meni lomaillessa Pohjois-karjalan korvessa. Kengät laitoin jalkaan vain lenkkeillessä! Luulisi jalkapohjan liheasten vahvistuneen. Lenkkien jälkeen pulahdus järveen palautumista vauhdittamaan. Sykemittarin jätiin kotiin. Olipas virkistävää juosta vaihteeksi ilman jarrua pelkkiin tuntemuksiin luottaen.

Tänään (30.7) pitkä lenkki juosten: 30 km 3:01, keskisyke 136 (paluu sivistyksen pariin) Ei muuten paha mutta polvet olivat loppumatkasta tosi kipeät. Juomatauolla pari kyykkyyn-ylös- liikettä ja taas matka maistui. Ja lenkin päätteeksi järveen (tästä pitää ottaa ihan tapa!)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy