Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 29.6


Memmu
 Share

Recommended Posts

Tuli sitten taas juoksu korvattua jumpalla kun töiden jälkeen on kiirus sukuloimaan.. 45 minuuttin ajan vaihtelevasti jalkakyykkyjä, vatsalihaksia, selkää, hauiksia ja ojentajia sekä kunnon venyttelyt päälle. Syke ei pahemmin nouse kuin lämmittelyn ajaksi, mutta hiki kyllä tuli -ja hyvä fiilis. Huomenna se lenkki sitten sukuloinnin jälkeen.... kait :conf:

Link to comment
Share on other sites

PK 3:16 - 30,0 km (6:32/km) - avg 143, max 154

Joskohan sitä muistaisi jatkossa varata hieman enemmän kuin 8 dl nestettä tai ainakin juoda ja syödä hieman enemmän varastoon... Muuten ihan hyvä pitkis välillä kävellen, mutta tosiaan noin 24 km kohdalla alkoi reisi hieman jäykistellä ja energiat menivät kyllä turhan vähiin.

Link to comment
Share on other sites

Suunnitelmissa oli hölkätä salille, tehdä punttitreeni ja hölkätä takaisin, mutta lähtiessä en saanut sykemittarista lukemia vaikka kuinka yritin. Totesin että anturin paristot ovat nyt sitten lopullisesti finaalissa ja köpöttelin valtuutetulle kellosepälle ostamaan uuden antyrivyön - juosten tottakai. Salitreeni meni suunnitelmien mukaan ja hölkkä kotiin. Sähäkän salitreenin lisäksi tuli juoksua 9 km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy