Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 25.6.


 Share

Recommended Posts

Jahas, koko aamun odottanut kieli pitkällä, koska saa kirjata treenit. Ilmeisesti kaikki ovat vielä niin työn tai treenien tohinassa, että on kait meikäläisen rohkaistuttava ja aloitettava tämä päivä.

Työmatkapyöräilyä aamulla klo 6.37 n.20 km aikaan 1:05, keskisyke 134, max.syke 156, kalorit 425. Ihannekeli. :happy0184:

***************

Kotiin pyöräily klo 15.55, aika otettu Meilahti-Tikkurilan kirjasto väliltä. Aika 58:54, keskisyke 130, max.syke 155, kalorit 364. Ja taas tuli satunnaisia sadekuuroja; ei pyöräilypäivää ilman sadetta!

Link to comment
Share on other sites

AAHHH! Tulipas tehtyä hyvä lenkki, tai ainakin lenkistä tuli mulle hyvä fiilis. Lenkin tein nousevalla vauhdilla. Eli ensimmäiset noin 7 kilsaa sykkella 140-155 ja sitten viimeinen 6 kilsaa sykealueella 160-172. Eli tuo loppupuoli oli varmaan vähän kovempaa kuin maraton vauhti. Kokonaisaika 13 kilsan lenkillä oli 69,5 minnuuttia eli 5min21s/km. Tarkottanee sitä, että alkupuoliskon kilometrit noin 6 minuutin tuntumassa ja viimeiset kilometrit alle 5 minuutin!

Link to comment
Share on other sites

70mins, 12,5kms, av hr 143, max hr 158, pace avg 05:32, 928 kcals

:running:+24 ja hiostavaa. Samin ja Ryggen kanssa maanantain lenkkinä aluksi Meilahden pururataa joku kolme kertaa ja sen jälkeen Pikku-Huopalahtea ympäri. Palailua kotiinpäin Seurasaaren rantatien kautta. Karhu M2 ovat kyllä ihQ tossut - rullaavat kuin :running:... Sykkeet hiukka korkealla, vaikka PK:ta piti olla - muutamia pikkuspurtteja piti poikain kanssa koetella :sad:. Pysyin kuitenkin mukana. :situps:

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä hölköttelyä n. 8km. Menin urheilukentän ohi joten ajattelin hetken mielijohteesta tehdä tiukan viimeistelyharjoituksen kotiratakasia varten. Elikkäs 4x100 spurtit hölkkäpalautuksella, liian kovaa tottahan toki ja rentoudesta ei ollut hajuakaan. Paikat on nyt muutenkin sopivan jumissa keskiviikkoa varten, mutta kyllä meinaan muutaman sekunnin ennätyksestä puristaa, vaikka sitten "rautakankimoodissa".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy