Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 24.6


Pegasus
 Share

Recommended Posts

Aika hiljaista oli Tikkurilan suunnalla aamulla klo 5 aikoihin. 12,5km avg 141 5.21/km, joskus hevinuoruudessa ollut hieman ankeampiakin juhannus sunnuntaiaamuja kuin nyt. Jos saan lastenvahdin jostain mukaan, tekisi mieli käydä vielä Sipoossa vetäisemässä juhannushölkkä VK treeninä.

Edit: Juhannushölkkä 11,5km avg 169 4,36/km

Link to comment
Share on other sites

50mins, 9,0 kms, av hr 145, max hr 159, pace avg 05:20, 692 kcals

+23 trikookeli. Karhu M2 pelitti hienosti pururadalla. Upeeta! Sykkeet hiukka korkealla, mut uusissa tossuissa kai liikaa testosteronia tai jotain spiidiä. iikk...tota otsikon kirjoitusvihrettä ei näemmä saa pois. Pitäis olla siis puru- ei puraradalla...

Link to comment
Share on other sites

Pyörälenkki 110km 3.55. Mökiltä suhailin pikkuteitä kierrellen kotiin. Parin edellispäivän n. 50 juoksukilometriä olivat imeneet mehuja miehestä. Alku meni ihan kivasti, mutta varsinkin parin tunnin jälkeinen pidempi tankkausväli harhaanajamisen takia kostautui. Loppumatka oli tankanneenakin jo melkoista puuroa huipentuen loppunousujen jalkakramppeihin. Hiukan haiskahti siltä, etten saanut eilisillan pitkiksen 25km jälkeen tankattua energiavarastoja täyteen. Keskisyke oli korkeahko pyörälenkille, eli 138. Nyt pari päivää suosiolla kevyesti.

Link to comment
Share on other sites

PK 1:32 - 14,0 km (6:35/km) - avg 137, max 149

Hieman lyhkäisempi keikka mökkijussin päätteeksi. Yöllä tuli mentyä nukkumaan vasta neljän maissa (tosin suht selvin päin), mutta niin sitä oltiin liikkeellä klo 14. Alku oli aika hanurista, mutta puolivälissä kone käynnistyi ja sykkeet tippuivat selvästi. Edelleen isoimmat ylämäet kävellen, muttei ihan niin perusteellisesti kuin eilen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy