Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 23.6


artsi1981
 Share

Recommended Posts

Aamulla pitkälle lekille kello 7.30. Matkaksi tuli puolimaraton ja aikaa siihen meni 2h27min. Syke oli ensimmäiset 2h 130-140 mutta sen jälkeen yli 150. Sykemittari ei näköjään suostu mittaamaan sykettä ja aikaa yhtäaikaa, joten pistin sen näyttään pelkkää sykettä.

Oli muuten mahtava aamu. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, lähes tyyntä, lämpötila n. 15-20 astetta. Ainoat äänet joita kuulu oli lehmät ja linnut. Mahtava juhannus ilma ja mukava herätä ilman krapulaa!!!

Link to comment
Share on other sites

Eilen käväsin aamupäivällä lenkkeilemässä ensimmäistä kertaa tukholman jälkeen kun on ollu vähän jalkakipuja. Mahtavasti meni kuitenkin eilen, 10km, joista ensimmäiset 7km lönkötellen ja loppuun pieni 3km:n vk -osuus. Keskisyke 168, aika 58 min.

Iltasella tuli sitten hieman (~7 keppanaa) otettua olutta saunan jälkeen ja kokkoa katsellessa. Olo oli kuitenkin ihan ok tänään aamulla ja kävin puoliltapäivin kokeilemassa samaa 10km:n metsälenkkiä kuin eilen. Jalat suorastaan lensivät heti alkumetreiltä. Keskisyke 172, aika 52min.

Eipä tarvinnut tosiaan paljon muita lenkkeilijöitä väistellä tuolla. Missäköhän ne kaikki ovat näin juhannuspäivänä? :)

Link to comment
Share on other sites

Hiljaista joo. En yhtäkään kanssahullua bongannut. Tosin missä juoksin, se aika epätodennäköistä onkin.

27 km hyvältä tuntuvaa reipasta vauhtia. Typerä lenkki tulla kotiinpäin (se samainen vanhan tien lenkki nyt suuntaan Uurainen-Jkl), kaikki ne mäet viimesellä kahellakympillä. Mikä kaikki lie vaikuttanutkaan mutta ainakin join liian vähän, oli kuuma (ei varjon varjoa maantiellä) ja maha sanoi sopimuksen irti 18 km:n paikkeilla. Alkoi tuntua että on juonut liian vähän, sitten kun kävin kyläkaupassa ostamassa vettä ja join kunnolla tuli mahasta kauhea vesipallo. Jokunen kilsa oli tosi tuskaa ennen kun vähän helpotti. Mutta ruikulle vei kerran ja siinä vaiheessa kun alkoi joka vesihörppy tuntua sille että tulee samantien takas, suostuin viimein antamaan periks ja soittamaan hakijan.

Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Vitutus oli hirveä ja itku meinas tulla kun pysähtymään jouduin:gloomy::shithappens:. Tosi huono olo oli jonkun aikaa. Nyt alkaa olo olla hyvä ja pääkoppakin toipua. Täytyy kai vaan ottaa opikseen. Vähän aikasemmin olis pitäny hälytyskellojen soida kun kattelin juomani veden määrää. Mutta kun ei tuntunu janoselle. Se tässä v.ttumaisinta onkin kun se tuntuu vasta kun on liian myöhästä.

Ääh. Ihan epätoivonen olo. V.ttu.

Link to comment
Share on other sites

Reipasta menoa 15 km. Ei tarvinnut minunkaan muita lenkkeilijöitä väistellä eli hyvin hiljaista oli näin juhannuspäivänä.

Toinenkin juoksija Mikkelin katuja läpsytteli, mutta eipäs törmätty Keijo:) Minä juoksin osittain maratonreittiä ja katselin, löytyykö reitiltä varjokohtia, jos on helle viikon päästä. Muutama varjokohta löytyy ja satamassahan voi juosta vaikka järveen kastautumaan, jos tiukka paikka tulee:) 12.2km tuli läpsyteltyä nautintovyöhykkeellä. En minäkään bonganut muita juoksijoita, yhden sauvakävelijän kylläkin.

Link to comment
Share on other sites

Kolmenkympin vakkalenkki. Alkupuoliskon menohaluista huolimatta maltoin pitää vauhdin 6min/km ja loppuaika nasahti just eikä melkein 2.59 taukoineen. Alussa oli jalat jotenkin huterat ja lopussa jumitti jonninverran pohkeita. Ja aurinko räkitti niin maan perkeleesti. Mutta hienot fiilikset suunnitelman mukaan menneestä reenistä, varsinkin kun muut makaa krapuloissaan.

Link to comment
Share on other sites

Huiii....ku täällä kotosuomessa on kylymät kelit...12,3 km aikaa tuhuraantu

1.20 minuuttia ja yks kilometri meni 4.30 vauhdilla.

Viime viikolla tuli vaan kolme lyhyttä lenkkiä tehtyä ku reissussa ei (muka) ehtinyt ja tää oli tämän viikonkin vasta toinen lenkki. Noooh, ei kai se kunto nyt mihinkään katoa (mikä kunto?) vaikka vähän löysäilikin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy