Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 19.6


Vesseli
 Share

Recommended Posts

Aamulla töihin 6,6 km 4:58/km HRave 126. Vielä tuntui sunnuntain pitkä ja ehkä edellisviikon 80 km jaloissa, mutta eiköhän ne tästä palaudu - vauhti- ja sykelukemat ovat ainakin ihan hyvät.

Iltapäivällä töistä tullessa kävin harjulla sparraamassa kaverien vk-treenissä kolme tonnin vetoa neljän minuutin tuntumaan 400m kävelypalautuksella. Jätkät jäivät vielä rääkkäämään itseään kun minä läksin hölkkäilemään kotia kohti. Olisi tehnyt mieli vetää vielä muutama tonnin veto vähän kovempaakin, mutta kun on kevyt viikko menossa eikä muutenkaan vielä olla siinä vaiheessa kautta, niin maltoin mieleni.

Juoksukilometrejä kertyi yhteensä n. 7,5.

Tonnit:

1. 4:01 - HRave 149

2. 3:53 - HRAve 149

3. 3:59 - HRave 149

Erikoista että noinkin eri vauhdeilla tuli samat keskiarvosykkeet. Ilmeisesti olen päässyt tuossa kovempivauhtisessa sopivasti peesissä takasuoran vastatuuliosuudella. Mittarivirheestä ei kuitenkaan ole kyse.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla klo 6.46 pyöräily töihin n.20 kilsaa. Aika 1:06:33, keskisyke 140, max.syke 164, kalorit 468 kcal.

Olosuhteet: Pari pitkää liikennevaloa, joihin tuhriintui noin 2-3 minuuttia odottelua. Aivan liian lämmin pukeutuminen, yläosassa tuulipuvun takki iltapäivän mahdollista sadetta varten ja alaosassa sukkahousut pyöräilyshortsien alla. Hiki virtasi.

Jännitysmomentit: Joku sankari sitten päätti ohittaa minut pyörällä OIKEALTA puolelta. Piti vääntää pyörä jyrkästi vasempaan, jottei olisi tullut yhteentörmäystä.

Rakkaat ohittajat: Olkaa niin ystävälliset, että ohitatte minut vasemmalta puolelta, etenkin kun ajan ihan pyörätien oikeaa reunaa pitkin, eikä ohitseni pääse oikealta puolelta kuin puskien halki. Ymmärrän, että elämä puskajussina viehättää, mutta malttakaa vielä hetkonen.

Toinen jännitysmomentti oli, kun joku pyöräilyn vihaaja oli päättänyt sitten rikkoa muutaman limpsapullon keskelle jyrkintä alamäkeä ennen Keskuspuistoa. Vielä on toistaiseksi kumit ehjät, mutta kuinka kauan?

**********

Iltapäivällä n.klo 15.46 pyöräily Meilahti - Tikkurilan kirjasto, aika 56:58, keskisyke 133, max.syke 160, kalorit 369.

Olosuhteet: Melkein koko matka myötätuulta, ihanaa!

Link to comment
Share on other sites

Viimeiset 2 viikkoa meni sitten ilman mitään virallista urheilua. Aika pyörähti hääjärjestelyiden ja sitten varsinaisten häitten merkeissä. Kaiken hössötyksen, siljan buffettien ja ulkonasyömisten jälkeen laihutuskuuri ja valmistautuminen HCM:ää varten alkoi tänään.

Aamulla juoksua 5,5km ja illemmalla rullahiihtoa noin 7km. Eli varovaisesti alottelin, johtuen siitä, että häämatkalla kurkkuun hyppäsi joku virus joka vielä vähän häirittee!

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen lenkki sitten 19. helmikuuta, jos toukokuista 3 km hiiviskelyä ei lasketa. Varovaista hölkkäilyä 6,5 km 5:45 vauhtia 142 k-sykkeellä. Ei kovin kevyeltä tuntunut pitkän tauon jälkeen, mutta olihan kiva pitkästä aikaa ottaa JUOKSUaskelia. Saas nähdä missä kunnossa polvi on huomenna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy