Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 18.6.


duracell
 Share

Recommended Posts

Olenko mä oikeesti eka????:party0002:

Do diih, ilo se on pienikin ilo :yaya:.

13 km TV-reipas. Kaveri vei ja mie vikisin... Ei oo nää aamulenkit oikeesti mun kropalle tehtyjä. Ja to-pe yhdistelmä jossa pe pitkis painoi selvästi jaloissa. Väsyttääkin melkolailla ja joku s*tanan juoppo mekasti yöllä tiellä... on sellainen olo että suihkun jälkeen vois vetästä pikku päivätirsat. Mutta se sallittakoon, arkivapaa ja lapset isovanhempien riesana!

Link to comment
Share on other sites

1,4 km, 117, 0:11:40, 8:20 min/km, 63 max%

Monet kerrat on tytär (6 v.) halunnut päästä lenkille mukaan - no nyt käytiin. Tai no, ei tämä nyt ihan ensimmäinen kerta ollut, pari vuotta sitten käytiin kerran 400 m kimppalenkillä. Hmmm...ja jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin kimpassa on juostu myös pari mini eCrossia.

Link to comment
Share on other sites

92mins, 15,0 kms, av hr 128, max hr 144, 1037 kcals (lukuihin laskettu juoksua kotoa kohtaamispaikalle, yhteisen lenkin osuus, ja paluumatka kotiin)

Ryggen ja zxcv:n kanssa Talin lenkki ilman lisäkierroksia. Rauhallista PKta, tuntui aluksi yllättävän vaativalta. Sykkeet pysyivät matalina, vasen jalka on tuosta etupuolelta hieman kipeä. Kipu katosi juostessa mutta palasi sitten levossa kotona. Täytyy tarkkailla. Muuten kiva juoksu vaikkei iPodia ollutkaan mukana. Sateisen aamupäivän jälkeen aurinkokin tuli esiin tuossa klo 18.00 maissa ja juoksusää oli mitä mainioin!

Link to comment
Share on other sites

PK 1:15 - 12,0 km (6:17/km) - avg 143, max 154 (j/k)

Edelleen juoksu-kävelyä pahimpien ylämäkien osalta. Tänään nuo sykkeet ja tuntuma täsmäsivät, eli vaikka hieman raskaalta edelleen tuntuu, niin ilmeisesti palautuminen etenee ihan hyvin. Keskiviikkona ei ehkä sittenkään uskalla vielä ottaa koneesta kierroksia...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy